Sådan registreres Revu uden internet

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Når du har købt softwaren, modtager du et licenscertifikat fra registration@bluebeamops.com, som omfatter dit serienummer og din produktnøgle. Hvis du har mistet dit licenscertifikat, skal du kontakte os for at anmode om en ny kopi.

Den følgende proces gælder ikke for kunder, hvis Revu-installationer bruger vores cloudbaserede Open Licensing-system, som kræver en pålidelig internetforbindelse for at kommunikere med registreringsserveren. Kontakt din lokale netværksadministrator for at få løst problemet med forbindelsen.
  1. Få adgang til registreringsskærmen.
    1. Åbn Revu .
    2. Klik på Registrer i menuen Revu. Der vises en dialogboks til Bluebeam-registrering.
  1.
  2. Fuldfør registreringen uden internet.
    1. Indtast serienummeret og produktnøglen, og klik på Registrer.
    2. Klik på Autoriser manuelt og derefter Fortsæt.
    3. Notér serienummeret, produktnøglen og sikkerheds-id’et.
    4. Fra en enhed med internetadgang skal du åbne en webbrowser og gå til https://activation.bluebeam.com/.
    5. Indtast dit serienummer, produktnøglen, sikkerheds-id’et og navnet på computeren.
    6. Klik på Hent godkendelseskode. Din godkendelseskode vil blive vist på næste side.
    7. Notér godkendelseskodeskoden, og vend tilbage til den computer, hvor du installerer softwaren. Indtast godkendelseskoden i vinduet Manuel godkendelse, og klik på Godkend.

Softwaren er nu godkendt.

Revu 2018

Opsætning