Føj et billede af din underskrift til en PDF-fil

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versioner:

Nogen gange kan du have brug for at tilføje en hurtig underskrift til en PDF-fil. I stedet for at udskrive dokumentet, underskrive det med en kuglepen og scanne siden til PDF igen, kan du blot tilføje en elektronisk underskrift direkte i Revu.

En elektronisk underskrift er anderledes end en digital underskrift, men den er stadig juridisk bindende og perfekt til visse situationer, f.eks. underskrivelse af en indkøbsordre.

Du kan oprette en elektronisk signatur ved at tilføje et billede af din signatur med en gennemsigtig baggrund eller ved at bruge Pen-værktøjet.

Tilføj et billede af din underskrift

I følgende trin gennemgår vi, hvordan du tilføjer et billede af din underskrift til en PDF-fil og gør billedet gennemsigtigt, så billedet ikke forstyrrer eventuelle oplysninger bag det.

For de bedste resultater skal du bruge et billede med hvid baggrund.
  1. Scan et billede af din underskrift eller e-mail et til dig selv via din mobilenhed.
    Hvis du scanner din underskrift, skal du ikke scanne den som en PDF-fil. Der kan kun bruges billedfiler (.jpg eller .png) til denne proces.
  2. Gå til Værktøjer > Markering > Billede > Fra fil… og vælg billedet af din underskrift fra stifinder.
  3. Klik og træk din underskrift ind på dokumentet.
  4. Vælg Beskær fra værktøjslinjen Egenskaber. For at fjerne overskydende plads skal du klikke og trække rundt om billedet.
  5. Tilpas derefter billedets størrelse, og placer det efter behov på dokumentet. Baggrunden vil stadig være uigennemsigtig, hvilket betyder, at billedet blokerer for alt det, der er bag det.
  6. For at gøre billedets baggrund gennemsigtig skal du gå til panelet Egenskaber, og klikke på ikonet for Maskefarve. Vælg hvid i farvemenuen.
    Image Properties Mask Color
    Masker kan også tilgås via værktøjslinjen Egenskaber ved siden af ikonet for Beskær, når et billede er valgt.
  7. Øg ±-tolerancen ved siden af Maskefarve, så farver, der er tæt på hvid, også bliver gennemsigtige. Øg tolerancen, indtil hele baggrunden er gennemsigtig.

Tilføj derefter din underskrift til Tool Chest, så du kan bruge den igen:

• Højreklik på billedet, og vælg Tilføj til Tool Chest > Mine værktøjer.

Før du sender din PDF-fil, skal du huske at indføre billedets markering:

• Højreklik på billedet og vælg Samkopier.

Brug værktøjet Pen

En anden måde at oprette en elektronisk underskrift på er ved at bruge værktøjet Pen. Da det er svært at skrive læseligt med en mus, er det nemmere at oprette en underskrift, hvis du har adgang til en tablet eller en penneenhed. Når du er færdig med din underskrift, skal du gemme den i Tool Chest ved at bruge trinnene ovenfor, så du kan bruge den igen senere.

Flere oplysninger

Hvis du har en tablet, er det endnu nemmere at oprette en digital underskrift med en pen. Her er et par ressourcer til at komme i gang:

Tilpasning af indstillinger for tablet – Sådan justerer du Revus funktioner i tablettilstand.

Tablettens funktioner – Alt det, du kan gøre i Revu med en tablet.

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Der er situationer, hvor du kan have brug for at tilføje din underskrift til en PDF-fil. I stedet for at udskrive PDF-filen, underskrive den med en kuglepen og scanne siden til PDF igen, kan du blot tilføje en elektronisk underskrift direkte fra Revu. Du kan tilføje en elektronisk underskrift til et dokument på to måder: ved at importere et billede af din underskrift eller ved at bruge værktøjet Pen.

Brug et billede af din underskrift

Sådan tilføjer du en underskrift til din PDF-fil:

1. Scan et billede eller tag et billede af din underskrift på en hvid baggrund, og importer det derefter til din computer.
  2. I Revu skal du åbne en PDF-fil, som du gerne vil tilføje din underskrift til.
  3. Klik på knappen Markering > Billede billede, vælg billedet og føj det til PDF-filen.
  4. På fanen Egenskaber skal du bruge funktionen Beskær til at fjerne de uønskede dele af billedet. Tegn et rektangel omkring den del af billedet, du vil beholde.
  5. Tilpas nu billedets størrelse, og flyt det derhen, hvor du ønsker det.
  6. Baggrundsfarven vil stadig være dækkende, hvilket betyder, at billedet blokerer for alt det, der er bag det. For at gøre baggrunden gennemsigtig skal du vælge billedet, klikke på boksen Maskefarve på fanen Egenskaber og derefter vælge den farve, der er tættest på din baggrund. Du kan også bruge pipetteværktøjet og klikke på baggrundsfarven på dit billede.
  7. Øg ±-tolerancen ved siden af Maskefarve, indtil baggrunden er gennemsigtig.

Gem til fremtidig brug

Nu kan du føje din underskrift til Tool Chest tool-chest . Når din underskrift er i Tool Chest, kan du tilføje den til alle dokumenter, der skal have din underskrift. For at føje den til din Tool Chest skal du højreklikke på billedet og klikke på Tilføj til Tool Chest > Mine værktøjer.

Samkopier dokumentet

Før du sender din PDF-fil, kan du samkopiere billedet. Samkopiering af billedet binder den underskrift, du har oprettet, til dokumentet, hvilket gør den sværere at flytte eller slette. Hvis du vil samkopiere, skal du højreklikke på billedet, og herefter klikke på Samkopier.

Brug af værktøjet Pen

En anden måde at oprette en elektronisk underskrift på er ved at bruge værktøjet Penpen. Det kan være svært at skrive læseligt med en mus, så hvis du har adgang til en tablet eller en penneenhed, såsom en Wacom-tablet, kan du bruge Pen-værktøjet til at underskrive direkte på din PDF-fil. Når du er færdig med din underskrift, kan du gemme den i Tool Chest tool-chest, så du kan gemme den til senere brug.

Revu gør det nemt at tilføje en signatur til din PDF-fil, så du ikke behøver at udskrive, signere og scanne den igen. Klik for at se, hvordan det gøres.