Sådan administrerer eller deaktiverer du auto-fuldførelse af tekst

Gælder for:

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versioner:

Når du skriver i Revu, vil nogle ord eller sætninger blive udfyldt for dig automatisk, baseret på tidligere indtastninger. Listen over automatisk udfyldte emner kan administreres, eksporteres eller importeres (.xml-format), så du nemt kan dele eller overføre dem til en ny computer.

Sådan administrerer du din autofuldfør-liste

1. Gå til Revu > Indstillinger (Ctrl + K).
  2. Under sektionen Generelt skal du gå til fanen Stavning.
  3. Klik på knappen Administrer.
    Hvis du vil eksportere eller importere en liste, skal du klikke for at fremhæve elementerne og derefter klikke på Importer eller Eksporter.
  4. I dialogboksen skal du vælge de elementer, du vil administrere. Derefter kan du tilføje Tilføj emner grønt ikon eller slette Slet emner rødt ikon dem fra din liste.
  5. Klik på tandhjulet Ikon med blåt tandhjul for at redigere elementerne på listen.
  6. Klik på OK.

Sådan deaktiverer du auto-fuldførelse

1. Gå til Revu > Indstillinger (Ctrl+K).
  2. Under sektionen Generelt skal du gå til indstillingen Stavning.
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Aktiver auto-fuldførelse.
  4. Klik på OK.

Sådan gør du

Revu 2019

Indstillinger

Revu 20

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Med Revu kan du aktivere eller deaktivere auto-fuldførelse eller tilføje eller fjerne dine egne termer til en liste for auto-fuldførelse. Når auto-fuldførelse er aktiveret, forsøger Revu automatisk at fuldføre visse tekstindtastninger baseret på tidligere indtastet tekst samt termer, der er indtastet i listen for auto-fuldførelse.

Få adgang til indstillingerne for auto-fuldførelse

1. Gå til Indstillinger > Indstillinger (Ctrl+K).
  2. I dialogboksen Indstillinger skal du vælge Generelt på listen.
    Herfra kan du:
    • Slå auto-fuldførelse til eller fra via afkrydsningsfeltet Aktiver auto-fuldførelse.
    • Tilføj, rediger eller fjern udtryk fra listen for auto-fuldførelse ved at klikke på knappen Administrer. Dette åbner dialogboksen Administrer autofuldfør-liste.

Se sektionen i hjælpevejledningen til Revu om Generelle indstillinger for at få flere oplysninger.

Sådan gør du

Revu 2017 og ældre

Indstillinger

Når du skriver i Revu, vil nogle ord eller sætninger blive udfyldt for dig automatisk, baseret på tidligere indtastninger.