Sådan deles profiler

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Med profiler kan du let gemme dine foretrukne værktøjslinjer, menuer og andre visningsindstillinger i Revu. Ligesom værktøjssæt kan du eksportere dine brugerdefinerede profiler, som derefter kan tilføjes eller importeres i en anden brugers udgave af Revu.

Ud over profiler kan du tilpasse værktøjssæt og stempler i Revu, så de passer bedst til dig.

Eksport af en profil

Sådan eksporterer du en profil:

1. Gå til Revu > Profiler > Administrer profiler , eller klik på Profiler nederst til højre på navigationslinjen.
  2. Vælg den profil, som du vil dele, og klik derefter på Eksporter Profilen gemmes som en .bpx- fil der kan sendes via e-mail eller overføres til et delt netværksdrev eller et andet fildelingssystem.
  3. Hvis du markerer afkrydsningsfeltet Medtag tilhørende områder inden eksporten, inkluderer Revu værktøjssæt, bogmærkestrukturer (kun eXtreme), skraveringsmønstre og stregtyper i den eksporterede profil. Når profilen importeres i Revu, medtages disse tilhørende emner.
  4. Klik på OK.

Import af en profil

Sådan importerer du en profil til Revu:

1. Gå til Revu > Profiler > Administrer profiler , eller klik på Profiler nederst til højre på navigationslinjen.
  2. Klik på knappen Importer for at kopiere .bpx-filen til den sti, der er anført i feltet Placering:. Du kan fjerne eller kopiere profiler efter behov i den anførte mappe.
  3. Klik på OK.

Administration af profiler

Sådan administrerer du dine profiler

1. Gå til Revu > Profiler > Administrer profiler , eller klik på Profiler nederst til højre på navigationslinjen.
  2. Klik på knappen Rediger, og indtast det nye navn på profilen.
  3. Klik på OK.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Sådan gør du

Markering

Med Revu eXtreme kan du bruge formularfelter til automatisk at beregne værdier, der er indtastet i en PDF-formular. Følg disse trin for at komme i gang.