Sådan deler man stempler

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versioner:

Stempler efterligner traditionelle gummistempler på papirdokumenter. De er statiske, når de er placeret i en PDF-fil, og kan ikke redigeres, efter de er placeret. Stempler kan sendes via e-mail, gemmes på et netværk eller sendes til andre brugere som enhver anden fil.

Stempler med filtypenavnet .brx understøttes ikke længere fra Revu 2018. Imidlertid konverteres BRX-stempler nu automatisk til PDF-stempler fra Revu 2019.1.20. Gå til Download Center for at opdatere din software.

Import af stempler

Tilføj et stempel til den lokale stempelmappe:

• Gå til Værktøjer > Stempel > Importer stempel.

Brug et stempel, der er placeret på en delt netværksplacering:

• Gå til Værktøjer > Stempel > Ændre stempelmappe.

Eksport af stempler

Sådan eksporterer du et stempel:

• Gå til mappen Stempler ( C:\ProgramData\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\20\Stamps), når du har åbnet Windows Stifinder. Der kan du enten sende den ønskede PDF-fil via e-mail eller overføre den til et delt netværksdrev eller et andet fildelingssystem.
    Hvis du ikke bruger Revu 20, skal du udskifte "20" i filstien med den version, du bruger (f.eks. \Bluebeam Revu\2019\Stamps).

Hvis ProgramData-mappen ikke er synlig, skal du vise den via dit Windows-operativsystem. Følgende trin gælder for Windows 10 og nyere versioner:

1. Vælg knappen Start, og indtast Stifinder.
  2. Vælg Indstillinger for Stifinder fra søgeresultaterne.
  3. Gå til fanen Visning .
  4. Under Avancerede indstillinger, vælg Vis skjulte filer, mapper og drev.
  5. Vælg Anvend og OK.

Se Vis skjulte filer for tidligere versioner af Windows.

Få mere at vide

Ud over stempler kan du tilpasse profiler og værktøjssæt i Revu, så de passer bedst til dig.

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Stempler efterligner traditionelle gummistempler på papirdokumenter. De er statiske, når de er placeret i en PDF-fil, og de kan ikke redigeres, efter de er placeret.

Stempler kan sendes via e-mail, gemmes på et netværk eller sendes til andre brugere som enhver anden fil. Selvom Revu nu vil oprette PDF-stempler som standard, er filformatet .btxstadig understøttet.

For at tilføje et stempel til den lokale mappe for stempler skal du gå til Markering > Stempel > Importer stempel.

For at tilføje et stempel fra en delt netværksplacering skal du gå til Markering > Stempel > Ændre stempelmappe.

Hvis du vil eksportere et stempel, går du til mappen med stempler (C:\ProgramData\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\2016\Stamps\) fra Windows Stifinder.Fra den mappe kan du så enten e-maile eller uploade den ønskede .pdf-eller .btx-fil til et delt netværksdrev eller ethvert andet fildelingssystem.

Se afsnittet Stempler i hjælpevejledningen til Revu for at få flere oplysninger.

Et skridt videre med Revu-implementeringer

Bluebeam Revu indeholder også praktiske værktøjer til it-administratorer, som har behov for at overføre disse tilpasninger til flere brugere i organisationen. De er beskrevet i vores Revu-vejledninger Virksomhedsinstallation og Administration.

Sådan gør du

Revu 2018

Revu 2017 og ældre

Revu 2019

Revu 20

Revu 21

Markering

Brugergrænseflade og navigation

Stempler kan sendes via e-mail, gemmes på et netværk eller sendes til andre brugere som enhver anden fil.