Installationsfejl 1303: "Utilstrækkelige rettigheder til at få adgang til denne mappe"

Gælder for:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Når du opgraderer Revu, vises følgende fejl, og installationen stopper.

Fejl 1303. Utilstrækkelige rettigheder til at få adgang til denne mappe: C:\Program Files\Bluebeam Software\Bluebeam Revu. Installationen kan ikke fortsætte. Log på som administrator, eller kontakt systemadministratoren.

Løsning

Hvis denne fejl vises, når du geninstallerer eller opgraderer Revu, skal du følge disse trin for at fuldføre installationen.

1. Genstart computeren, og start installationen af Revu igen. Tilladelserne for den nævnte mappe i den oprindelige fejl bør være løst efter genstart af Windows. Installationen bør nu blive fuldført.
  2. Hvis problemet fortsætter, skal du genstarte din computer med Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 eller Windows 11 i “fejlsikret tilstand”.
    1. Åbn mappen Programmer:
      • Vælg Start, skriv C:\Program Files og vælg Enter.
    2. Slet mappen Bluebeam Software.
    3. Genstart Windows normalt, og log på med din sædvanlige Windows-konto.
    4. Genstart installationen af Bluebeam.

Kontakt supportteamet, hvis du fortsat har rettighedsproblemer under installationen.

Fejlfinding

Revu 2019

Fejlmeddelelse

Revu 20

Revu 21

Hvis denne fejl vises, når du geninstallerer eller opgraderer Revu, skal du følge disse trin for at fuldføre installationen.