Målinger af længde og polylinje vises ikke i korrekte enheder

Denne artikel gælder for:

• Revu 20.2 og nyere

Problem

Din tegningsskala er indstillet til meter, men dine længde- eller polylinje-opmålinger bliver vist i millimeter.

Det skyldes en opdatering af visse funktioner i Revu 20.2, der giver dig mulighed for at indstille uafhængige enheder til måling af længde og polylinje uden at oprette visningsporte. Hvis du f.eks. indstiller din sideskala til meter, vil længde og polylinje som standard være i millimeter. Se løsningen nedenfor for at skifte disse opmålinger tilbage til dine foretrukne enheder.

Løsning

Indstil dine foretrukne standardenheder til opmåling af længde og polylinje.

1. Åbn Opmålingspanelet  (Alt + U), og vælg et værktøj:
    1. Længde (Skift + Alt + L)
    2. Polylinje (Skift + Alt + Q)
  2.  Under længdemålingsegenskaber skal du vælge rullelisten Længde og vælge den ønskede enhed.

1. Du kan også gøre dette fra bjælken Egenskaber i toppen.
  3. Åbn panelet Egenskaber (Alt + P).
  4. Rul ned til bunden, og vælg Benyt som standard.

Alle fremtidige længde- eller polylinjeopmålinger vil blive vist i dine foretrukne enheder.

Opdatering af flere opmålingsmarkeringer

Mens løsningen ovenfor kun påvirker fremtidige opmålinger, kan du også batchopdatere flere eksisterende opmålinger på én gang.

1. Vælg de markeringer, du vil opdatere.
    Du kan finde tip til valg af markeringer her: Redigering af markeringer.
  2. Vælg de ønskede enheder på værktøjslinjen Egenskaber foroven.

Revu 20

Fejlfinding

Markering

Studio

Opmåling

Bluebeam Stapler kan også bruges til at konfigurere et sæt konverteringer, hvor hver konvertering kaldes et “job”. Flere jobs kan føjes til Stapler og konverteres på én gang. Brug denne mulighed til automatisk at konvertere mange filer på én gang.