Sådan udskriver du PDF-filer i korrekt målestoksforhold fra AutoCAD

Gælder for:

• Revu 21 og ældre

Problem

PDF-filen er ikke i korrekt målestoksforhold, når du udskriver din tegning eller dit dokument.

Løsning

Kontrollér Revu, din printer og Bluebeam-pluginet for at sikre, at dine indstillinger er korrekte.

Slå sideskalering fra

1. I Revu skal du vælge Filer > Udskriv.
  2. I rullemenuen Sideskalering skal du vælge Ingen.

Kontrollér indstillingerne for målestoksforhold i printer- eller plotterdriveren

1. I det program, du udskriver fra, skal du åbne vinduet Udskriv og vælge knappen Egenskaber for at få vist indstillingerne for printerdriveren.
  2. Kontrollér indstillingerne i printerdriveren for indstillingerne Skaler eller Tilpas til side.
  3. Hvis Tilpas til side er aktiveret, skal du deaktivere den, så printeren er i fuld skala. Printerdriveres layout varierer, så indstillingen kan have et andet navn eller være placeret et andet sted i driverens dialogboks.

Juster plotskalaen, når du bruger pluginet til AutoCAD

Revu 21 kræver et Core- eller Complete-abonnement for at kunne bruge Bluebeam-plugins. For Revu 20 og derunder skal du have en licens i CAD- eller eXtreme-udgaven.
  1. I AutoCAD skal du gå til fanen Output.
  2. I Bluebeam-sektionen skal du vælge Ændre indstillinger.
  3. Gå til fanen Sideopsætning.
  4. Vælg Brugerdefineret eller Global på listen Sideopsætning for at aktivere disse indstillinger.
  5. Vælg den relevante Papirstørrelse.
  6. Under Plotskala vælges 1:1 i rullemenuen Skaler.
Hvis Oprindelig (AutoCAD) er valgt på listen Sideopsætning, bruger Bluebeam indstillingerne fra AutoCADs indstillinger for sideopsætning.

Sådan gør du

Revu 2018

Integrationer og plugins

Udskrivning

Revu 20

Lær, hvordan du retter en PDF-fil med forkerte målestoksforhold efter udskrivning.