Sådan får du adgang til Find værktøjer + kommandoer

• Revu 21
  • Revu 20
Find-funktionen i Revu 20

Find-funktionen giver dig mulighed for at søge efter dine foretrukne værktøjer og kommandoer. Hvis du for nylig har opgraderet fra en ældre version af Revu, hvis du ikke kan huske, hvor et bestemt værktøj eller en bestemt kommando er placeret, eller hvis du simpelthen ikke er sikker på, hvilket specifikt værktøj du leder efter, er det en god måde at forenkle din arbejdsgang ved at bruge funktionen Find.

Brug søgefunktionen

1. I Revu skal du vælge Hjælp > Find værktøjer + kommandoer.
  2. Indtast navnet på det værktøj eller den kommando, du har brug for, i søgefeltet. En liste over værktøjer og kommandoer, der matcher din søgning, vises.
    Find-funktionen udfører kun direkte søgninger og vil ikke vise resultater, der er baseret på relaterede ord. For eksempel vil søgning på foto ikke vise kameraværktøjet som resultat.

Har du for nylig opgraderet fra Revu 2017 eller ældre?

Hvis du for nylig har opgraderet til Revu 20 eller Revu 21 fra Revu 2017 eller ældre, kan Find-funktionen være en stor hjælp for dig i tilvænningen til den nye grænseflade.

Du kan finde en komplet oversigt over, hvad der er ændret på supportsiden Hvor blev det af?

Sådan gør du

Revu 20

Revu 21

Grænseflade og navigation

Find-funktionen gør det muligt at søge efter dine foretrukne værktøjer og kommandoer. Hvis du for nylig har opgraderet fra en ældre version af Revu, ikke kan huske hvor et bestemt værktøj eller kommando er, eller bare ikke er sikker på, hvilket specifikt værktøj du har brug for, kan du bruge Find-funktionen til at forenkle din arbejdsgang.