Sådan genaktiveres en afsluttet eller inaktiv Studio-session

Gælder for:

  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

En sessionsvært kan genaktivere en session fra Studio-portalen, før sessionen slettes permanent fra serveren.

  • Afsluttet session: Efter 120 dage vil en afsluttet session blive slettet permanent fra serveren.
  • Slettet session: Efter 120 dage vil en ‘slettet’ session blive slettet permanent fra serveren.
  • Inaktiv session: Efter 180 dages inaktivitet markeres en session som ‘slettet’.
Når en session er permanent slettet fra serveren, kan den ikke gendannes. Få mere at vide i vores Ofte stillede spørgsmål om Studio.

Genaktiver en session

Værter kan genaktivere en session, der er blevet arkiveret, suspenderet eller markeret som ‘slettet’. Det gør du sådan:

  1. Luk Revu .
  2. Gå til Studio-portalsiden:
  3. Log på med dit Bluebeam ID (BBID).
    Studio Prime-brugere skal skifte til klassisk tilstand, før de fortsætter. Klik på e-mailadressen øverst til højre på Prime-portalen. Klik på klassisk tilstand i rullemenuen.
  4. Fra Mine sessioner skal du klikke på den session, du vil genaktivere.
  5. Klik på rullemenuen Status på fanen Profil for at se flere indstillinger.
  6. Vælg Aktiv på listen.
  7. Klik på Opdater data.
  8. Åbn Revu, og log på Studio.

Sessionen er nu aktiv og vises på din sessionsliste.

Notifikationer om inaktive sessioner

Værter modtager også en e-mailbesked 10 dage før, at en session bliver inaktiv og markeret som ‘slettet’ af Studio.

Selv efter at en session betragtes som ‘slettet’ i Studio-portalen, bliver den ikke slettet permanent fra Studio Server i yderligere 120 dage.

Klik på det første link i e-mailen for at holde sessionen aktiv:

E-mail om forlængelse af session

Linket åbner en ny fane i din browser, inden det starter sessionen i Revu. Dette nulstiller Studios tidsstempel for sessionen, hvilket holder den aktiv og forlænger perioden, inden den betragtes som ‘slettet’.

Læs, hvordan en sessionsvært kan genaktivere en session fra Studio-portalen, før sessionen slettes permanent fra serveren.

Related Articles