Overdrag ejerskab af Studio-sessioner

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versioner:

I Revu kan du redigere Studio-tilladelser for individuelle brugere og grupper samt overdrage ejerskab af en session. Når du har overdraget ejerskabet af en session, vil du ikke længere være dens ejer eller have kontrol over indstillingerne.

Disse trin giver den nye ejer fuld adgang til tilladelser og præferencer for en session. Hvis du har brug for at overdrage markeringer for en bruger, der har forladt en session, skal du se Sådan overdrages ejerskab af markeringer.

Overdragelse af ejerskab af en session

Sådan overdrager du ejerskab af en session:

1. Gå til Studio-portalsiden:
    Du åbner Studio-portalen via en browser.
  2. Log på med dit Bluebeam-ID (BBID).
  3. Gå til fanen Mine sessioner til venstre.
  4. Vælg den session, som du vil overdrage, fra listen.
  5. Vælg Overdrag ejerskab, og indtast e-mailadressen på den nye sessionsejer.

Den e-mailadresse, som du indtaster, skal matche den fra den nye ejers Studio-konto. Hvis den nye ejer ikke har en Studio-konto, skal vedkommende oprette en. Du kan få mere info i Oprettelse af en Studio-konto i Bluebeam Revu.
  6. Vælg Anvend. Derefter modtager du en bekræftelsesmeddelelse.

Flere oplysninger

Få mere at vide om, hvordan du tildeler fuld kontrol over projekter [EN] eller om Studio-projekttilladelser.

Sådan gør du

Revu 2019

Studio

Sikkerhed

Revu 20

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Har du nogensinde haft brug for at overdrage ejerskabet til dine Bluebeam Studio-sessioner eller -projekter? Måske skal du videre til et nyt projektteam, eller du ønsker blot at uddelegere kontrollen over en session eller et projekt til en af dine kolleger.

Vi gennemgår de faktiske trin for at gøre det i de følgende afsnit, men generelt kan du tildele ejerskabet af en Studio-session igen ved at gå til Bluebeam Studio-portalen. Processen for Studio-projekter er lidt anderledes, idet du bliver nødt til at gå ind i Studio-projektindstillingerne og give fuld kontrol til en stedfortræder.

Overdragelse af ejerskab til sessionen

Hvis du vil overdrage ejerskabet til en Studio-session, skal du bruge din Bluebeam Studio-konto til at logge ind på Bluebeam Studio-portalen og klikke på Mine sessioner i venstre side af siden.

Når listen over sessioner vises, skal du klikke på den session, du vil gentildele, og derefter klikke på Overdrag ejerskab.

Det er her, du gennemfører ejerskiftet ved at indtaste den nye ejers e-mailadresse og klikke på Anvend. På dette tidspunkt er du ikke længere ejer eller har nogen kontrol over sessionen.

Bemærk: Den e-mailadresse, du indtaster, skal stemme overens med den e-mailadresse, som den nye ejer bruger, når vedkommende logger ind på sin Bluebeam Studio-konto.

Den nye ejer skal have en Studio-konto, før du kan indtaste e-mailadressen. Hvis vedkommende ikke allerede har en, kan du se vores FAQ om oprettelse af en Studio-konto i Bluebeam Revu.

Flere oplysninger

Du kan finde flere oplysninger om Tilladelser i Studio-projekt og Bluebeam Studio generelt i videoselvstudier og ofte stillede spørgsmål på vores supportside samt Hjælpevejledning til Revu.

Brugere af Bluebeam Vu kan få mere at vide om at arbejde i Studio-sessioner og -projekter ved at klikke her.

Hvis du bruger en iPad, så se siden Revu iPad-ressourcer, hvor du finder forskellige videoselvstudier, der dækker emner som at starte en Studio-session , deltage i sessioner og arbejde i projekter samt hjælpevejledningerne til Revu iPad og Vu iPad.

Sådan gør du

Revu 2017 og ældre

Studio

Sikkerhed

Følg disse trin for at gentildele ejerskab af en Studio-session og redigere individuelle tilladelser eller gruppetilladelser til et Bluebeam Studio-projekt.