Gengivelsesproblemer i Revu

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019

Problem

Når du arbejder i Revu, går programmet ned, fryser, eller dokumentfanen er tom.

Årsag

Revu 2019 introducerede hardwareaccelereret gengivelse til 2D-tegninger, som er standardgengivelsesmotoren i Revu.

Der kan opstå problemer, når:

• en computers grafikbehandlingsenhed (GPU) ikke opfylder vores minimumskrav til hardware
  • en GPU-driver er forældet.

Løsninger

Kontrollér, at din GPU opfylder vores minimumskrav til hardware. Besøg webstedet for producenten af din GPU eller grafikkort for at sikre, at det understøtter OpenGL 3.2 (eller derover) eller OpenGL ES 3.0 (eller derover).

Hvis din hardware opfylder kravene

Opdater GPU-driverne, hvis producenten tilbyder OpenGL-support. Kontakt os, hvis du stadig har problemer med gengivelse.

Hvis din hardware ikke opfylder kravene

Indstil Revus gengivelsesmotor til Software. Dette bruger Skia Graphics-motoren i stedet for GPU’en.

Sådan indstilles gengivelse til software:

1. Åbn Revu.
  2. Gå til Revu > Indstillinger (Ctrl+K).
  3. Klik på Avanceret i sidepanelet og derefter på Gengivelse øverst.
  4. Klik på Gengivelsesmaskine, og vælg Software.
  5. Klik på OK.

Kontakt os, hvis du stadig oplever problemer.

Revu 2019

Revu 20

Revu 21

Fejlfinding

Ydeevne

Når du opretter nye PDF-filer, oprettes dokumenter med forkerte dimensioner eller retning.