Sådan gemmer og får du adgang til Studio Project-filer direkte fra dit arbejdsområde

Gælder for:

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versioner:

I Revu kan du åbne og gemme PDF-filer i en Studio-projektmappe uden at starte Studio. Denne funktion er tilgængelig via værktøjslinjen Dokumentstyring og vil bede dig om at logge ind med dine BBID-legitimationsoplysninger. Den er især nyttig, hvis du og/eller dit team primært arbejder på filer i Studio. Sådan bruges den:

Gem en PDF-fil med Dokumentstyring

1. I Revu skal du åbne den PDF-fil, du vil gemme.
  2. Fra værktøjslinjen Dokumentstyring skal du vælge Bluebeam Studio-projekter i rullelisten, hvis det ikke allerede er valgt.
    Hvis værktøjslinjen ikke er synlig, skal du gå til Værktøjer > Værktøjslinjer og vælge Dokumentstyring.
  3. Klik på Gem som (DMS) . Du bliver bedt om at logge på Bluebeam Studio, hvis du ikke allerede har gjort det.
  4. Når dialogboksen Gem projektfil vises, skal du dobbeltklikke på det ønskede projekt og den ønskede mappe. Klik på OK for at uploade dokumentet til projektet.

Indstil Studio som standardplacering for Åbn/Gem

Hvis du gerne vil indstille Studio som standardplaceringen for Åbn/Gem for at få adgang til Studio-projektfiler direkte fra dit Revu-arbejdsområde, skal du følge nedenstående trin:

1. Åbn Revu, og gå til Revu > Indstillinger (Ctrl+K).
  2. Vælg Studio > Indstillinger.
  3. Sørg for, at feltet Åbn og gem kun filer i Studio fra værktøjslinjen ikke er valgt.

studio_options

Revu vil nu automatisk være standardplacering for Studio-projekter, når du åbner/gemmer en PDF-fil, mens du er logget ind på din BBID-konto.

Med denne indstilling aktiveret får du nem adgang til Studio-projektfiler til Set eller batchprocesser uden at skulle skifte til Studio-fanen.

Du har stadig mulighed for at åbne filer fra din lokale disk, selvom Studio er indstillet som din standard.

For at ændre din standard tilbage til det lokale drev skal du gå til Revu > Indstillinger (Ctrl+K) > Studio> Valg og vælge afkrydsningsfeltet Åbn og gem kun filer i Studio fra værktøjslinjen igen.

Sådan gør du

Revu 2019

Studio

Revu 20

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Har du nogensinde ønsket at gemme en åben PDF-fil direkte i et Studio-projekt uden at skulle gå til fanen Studio? Det grundlæggende koncept indebærer at bruge værktøjslinjen Dokumentstyring til at få adgang til projektet og uploade dokumentet, men lad os se nærmere på processen.

Det første, du skal gøre, er at sikre, at værktøjslinjen Dokumentstyring er synlig og indstillet til at være forbundet med dine Bluebeam Studio-projekter. Hvis det ikke er tilfældet, skal du klikke på Vis > Værktøjslinjer toolbars-32x32_20x20 og vælge det i menuen og derefter vælge Bluebeam Studio-projekter i rullemenuen, når værktøjslinjen er åben.

Doc-Mgmt-Toolbar

Når du har gjort dette, skal du åbne en PDF-fil og klikke på Gem som (DMS) dms-save i værktøjslinjen Dokumentstyring. Dette åbner dialogboksen Gem projektfil.

Save_Proj_File

Du bliver bedt om at logge på Bluebeam Studio, hvis du ikke allerede har gjort det. Hvis du allerede er logget på et Studio-projekt, viser dialogboksen Gem projektfil en liste over de filer, den indeholder.

Hvis du ikke allerede er inde i et Studio-projekt, skal du dobbeltklikke på det projekt, du vil gemme filen i. Du kommer herefter ind i projektet, hvor du kan se en liste over alle eksisterende dokumenter. Klik på OK for at uploade det nye dokument til projektet.

Save_Proj_File-Listed_Files-PIX

For at gemme endnu en åben PDF-fil i det samme projekt skal du blot klikke på Gem somdms-save, og du dirigeres til den samme placering, hvor du kan klikke på OK for at fuldføre processen. (Hvis du opdager, at du er i det forkerte projekt, skal du klikke på Op file-access-folder-level-up og dobbeltklikke på et andet projektnavn). Du kan også når som helst skifte mening og klikke på Gem på disk, som lader dig gemme filen på et lokalt drev eller et netværksdrev.

Knappen Op file-access-folder-level-up vil være inaktiv, hvis du allerede er logget ind på et projekt, som du gik til via Studio-fanen. Hvis det er tilfældet, kan du kun gemme i det projekt. Hvis du skal gemme dokumentet i et andet projekt, skal du lukke alle åbne filer fra det aktuelle projekt, klikke på Forlad studio-leavepå fanen Studio og derefter følge de tidligere beskrevne trin for at gemme filen.

Indstil Studio som standardplacering for Åbn/Gem

Hvis du vil indstille Studio som standardplaceringen for Åbn/Gem i stedet for at åbne fra den lokale disk, skal du følge nedenstående trin:

1. Åbn Revu, og gå til Indstillinger > Præferencer (Ctrl+K).
  2. Vælg Studio > Generelt.
  3. Sørg for, at feltet Kun integrering af værktøjslinjen er fravalgt.

Revu vil nu automatisk vælge placeringer i Studio-projekter som standard.

Sådan gør du

Revu 2017 og ældre

Studio

Du kan gemme en åben PDF-fil i et Studio-projekt ved at bruge værktøjslinjen Dokumentstyring.