Sådan sender og accepterer du Studio-invitationer

• Revu 20
  • Revu 21

Hvis du har opgraderet fra Revu 2018 eller 2019 til Revu 20 eller nyere versioner, vil du måske bemærke nogle forbedringer i Studio. Denne artikel omhandler den opdaterede Studio-oplevelse i de nyeste versioner af Revu. Er du ny bruger af Revu? Se Hjælpevejledningen, og få et omfattende indblik i Studio.

Send invitationer hurtigt ved at indtaste flere e-mailadresser på en gang

I Revu 20 og nyere kan du sende invitationer til Studio-sessioner og -projekter ved at indtaste flere e-mailadresser i stedet for én ad gangen. Revu giver dig mulighed for at sende op til 100 e-mailadresser pr. batch af sessionsinvitationer. Der findes flere metoder i Revu til at tilføje e-mailadresser, herunder:

• Indtast tekst.
  • Indsæt en liste med e-mailadresser.
  • Tilføj en gruppe.
  • Vælg bestemte e-mailadresser fra en gruppe.
  • Brug Sessionsindstillinger til at invitere deltagere.
Du skal være vært/ejer for en session eller et projekt eller have fuld kontrol for at sende Studio-invitationer.

Når du har tilføjet en liste med e-mailadresser, der skal inviteres til din session eller dit projekt, har du mulighed for at gennemse dem, inden du sender invitationerne. Skærmen til gennemgang af e-mailadresserne sorterer dem efter domænenavn, så det er let at se, hvem du har inviteret fra bestemte grupper. Du kan fortsætte med at tilføje e-mailadresser til listen eller fjerne dem efter behov.

Tilføj flere deltagere til et Studio-projekt eller en session

Sådan sender du en invitation til din session eller dit projekt:

1. Gå til din session eller dit projekt.
  2. Vælg Inviter.
  3. Vælg Indtast eller indsæt e-mailadresser.
    Instruktioner om andre metoder finder du i Hjælpevejledning til Revu.
  4. Indtast eller indsæt e-mailadresserne på deltagerne. Revu fjerner eventuelle ekstra tegn.
  5. Vælg Markér og inkluder e-mails.
  6. Hvis du vil føje en personlig besked til din invitation:
    1. Vælg Tilføj besked.
    2. Skriv en meddelelse.
    3. Vælg Gem meddelelse.
  7. Vælg Inviter deltagere.

Brug Indstillinger til at invitere deltagere til sessioner eller projekter

Hvis du allerede er i indstillingerne for din session eller dit projekt, kan du i Revu invitere deltagere til din session eller dit projekt fra den dialogboks. Du skal være vært/ejer for en session eller et projekt eller have fuld kontrol for at sende Studio-invitationer.

Når du inviterer brugere via Indstillinger, modtager de inviterede en e-mailinvitation til din session eller dit projekt, men – i modsætning til invitationer, der sendes til brugere fra funktionen Inviter – informerer Revu dig ikke om, at invitationsmailen blev sendt.

Sådan sender du en invitation til din session eller dit projekt:

1. Gå til din session eller dit projekt.
  2. Vælg    Studio eller Projektindstillinger.
  3. Hvis du inviterer deltagere til en Studio-session, skal du vælge fanen Deltagere.
    1. Klik på knappen Tilføj.
    2. Vælg Anvend, og vælg derefter OK.
  4.  Hvis du inviterer deltagere til et projekt, skal du vælge fanen Brugeradgang.
    1. Klik på knappen Tilføj.
    2. Vælg Anvend, og vælg derefter OK.

Acceptér invitationer til sessioner og projekter fra panelet Studio

I Revu 2019 og ældre kunne en Studio-session eller et Studio-projekt kun accepteres via e-mailinvitation. I Revu 20 og nyere kan du acceptere en invitation til en session eller et projekt via e-mailinvitationen eller direkte fra panelet Studio. Nye invitationer vises i panelet Studio i realtid, og du kan deltage i dem, når du vil.

Deltag i en Studio-session i Revu 20
Accepter en sessionsinvitation fra fanen Ikke tilmeldt i Revu 20 og nyere.
I Revu 21 kan Basics-abonnenter ikke oprette nye sessioner eller projekter, men skal inviteres til at samarbejde i Studio.

Sådan accepterer du en Studio-invitation i Revu:

1. Åbn Studio.
  2. Vælg Sessioner eller Projekter.
  3. Vælg fanen Ikke tilmeldt.
  4. Find sessionen ved hjælp af navn eller ID, og vælg Deltag.

Sådan sender du påmindelser til deltagere, der ikke har tilmeldt sig din session eller dit projekt

Hvis du har inviteret nogen til at samarbejde i Studio, og de ikke har tilmeldt sig, kan du sende dem en påmindelse. Påmindelser sendes til de e-mailadresser, som du indtastede i den originale invitation. Du kan også føje en personlig besked til e-mailpåmindelsen, inden den bliver sendt.

Send en påmindelse om invitation til Studio-session
Send en invitationspåmindelse til deltagere, der ikke har deltaget i din session.
Du skal være vært/ejer eller have fuld kontrol for at sende Studio-påmindelser.

Sådan sendes påmindelser om en session

1. Åbn sessionen .
  2. Vælg fanen Ikke tilmeldt.
  3. Vælg de e-mailadresser, du vil sende påmindelser til. Du kan vælge mere end en.
    • Valgfrit: Indtast en personlig besked, der skal vises i e-mailpåmindelsen.
  4. Vælg Send påmindelse.

Sådan sendes påmindelser om et projekt

1. Gå til dit Projekt.
  2. Vælg Projektindstillinger.
  3. Gå til fanen Brugeradgang, og sortér efter Tilmeldt/ikke tilmeldt.
  4. Vælg de e-mailadresser, du vil sende påmindelser til. Du kan vælge mere end en.
  5. Vælg E-mailpåmindelse om at deltage.
    • Valgfrit: Skriv en personlig besked.
  6. Vælg Send påmindelse.

Hold styr på, hvem der deltager i din session eller dit projekt

I Revu 20 og nyere kan du nemt holde styr på, hvem der deltager eller ikke deltager i din session eller dit projekt ved at sortere deltagerne efter status som Tilmeldt eller Ikke tilmeldt.

Denne funktion er kun synlig for en vært/ejer eller en deltager med fuld kontrol.

Sådan følges deltagelse i sessioner:

1. Gå til din Session.
  2. Under deltagere skal du vælge fanen Ikke tilmeldt.

Her ser du en liste med personer, der ikke har tilmeldt sig sessionen.

Sådan følges deltagelse i projekter:

1. Gå til dit Projekt .
  2. Åbn Projektindstillinger.
  3. Vælg Brugeradgang, og sortér efter Tilmeldt/ikke tilmeldt.

Her ser du en liste med personer, der ikke har tilmeldt sig dit projekt.

Indstil projekt- eller sessionstilladelser, før deltagerne tilmelder sig

Føj et ekstra sikkerhedslag til dine sessioner og projekter med opdaterede tilladelser. Nu kan du indstille tilladelser for sessioner og projekter, før deltagerne tilmelder sig.

Du skal være vært/ejer eller have fuld kontrol for at sende Studio-tilladelser.

Sådan indstilles deltagertilladelser for sessioner:

1. Åbn Sessionsindstillinger.
  2. Vælg Tilladelser.
  3. Vælg Tilføj, og vælg e-mailadresser. Vælg OK, når du er færdig.
  4. Rediger deltagertilladelser i sektionen Anvendte tilladelser.
  5. Vælg OK.

Sådan indstilles deltagertilladelser for projekter:

1. Åbn Projektindstillinger.
  2. Vælg Tilladelser.
  3. Vælg Tilføj, og vælg e-mailadresser. Vælg OK, når du er færdig.
  4. Rediger deltagertilladelser i sektionen Anvendte tilladelser.
  5. Vælg OK.

Sådan gør du

Revu 20

Revu 21

Studio

Kom godt i gang

Det er nemmere end nogensinde før at sende og acceptere Studio-invitationer i Revu 20 og nyere. Få mere at vide om Bluebeam Studio i de nyeste versioner af Revu.