Enkelte tastaturgenveje virker ikke

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Hvis dokumentet har et formularfelt et sted, f.eks. en digital underskrift, et afkrydsningsfelt eller et tekstfelt, deaktiveres enkelte genveje for at undgå konflikter mellem tastaturgenvejene og indtastning i formularfelterne.

Løsning

Der er en valgmulighed under Indstillinger, der gør det muligt for tastaturgenveje at virke sammen med disse dokumenter. Sådan aktiverer du enkelte tastaturgenveje i dokumenter med formularfelter:

1. Gå til Revu > Indstillinger (Ctrl+K).
  2. Klik på Værktøjer i sidepanelet, og klik derefter på Formularer.
  3. Udfyld afkrydsningsfeltet Aktivér enkelte tastaturgenveje.
  4. Klik på OK.

Fejlfinding

Revu 2019

Brugergrænseflade og navigation

Revu 20

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Hvorfor sker det?

Dokumentet har et formularfelt et sted, f.eks. en digital underskrift, et afkrydsningsfelt eller et tekstfelt (ikke det samme som en tekstboksmarkering). Enkelte tastaturgenveje er deaktiveret for at undgå konflikter mellem tastaturgenvejene og indtastning i formularfelterne.

Løsning

Der er en valgmulighed under Indstillinger, der gør det muligt for tastaturgenveje at virke sammen med disse dokumenter.

Revu 11 og nyere

1. I Revu skal du klikke på Revu > Indstillinger eller bruge tastaturgenvejen Ctrl+K.
  2. Klik på Formularer i venstre side.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Aktivér enkelte tastaturgenveje.
  4. Klik på OK.

Revu 10

1. I Revu skal du klikke på Revu > Indstillinger eller bruge tastaturgenvejen Ctrl+K.
  2. Klik på Generelt i venstre side.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Aktivér enkelte tastaturgenveje.
  4. Klik på OK.

Revu 9 og ældre

1. Klik på Rediger > Indstillinger i Revu, eller brug tastaturgenvejen Ctrl+K.
  2. Vælg Generelt i venstre side.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Aktivér enkelte tastaturgenveje.
  4. Klik på OK.
En liste over Revus tastaturgenveje er tilgængelig i menuen Hjælp og på vores websted.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Fejlfinding

Dynamisk udfyldning er et kraftfuldt værktøj med mange anvendelsesmuligheder. I stedet for et markerings- eller opmålingsværktøj kan det hjælpe at tænke på dynamisk udfyldning som et alsidigt udvælgelsesværktøj.