De opmålinger, som du foretager, bruger et forkert målestoksforhold eller en forkert måleenhed

Denne artikel gælder for:
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

De opmålinger, som du foretager, bruger et forkert målestoksforhold eller en forkert måleenhed.

Årsag

Det sker, fordi dokumentet indeholder mindst én visningsport, som definerer opmålingens målestoksforhold og måleenheder.

Løsning

Du kan fjerne den uønskede visningsport ved at følge disse trin:
  1. Åbn panelet Opmålinger (Alt+U), og udvid rullemenuen Visningsporte.
  2. På listen Visningsporte skal du klikke for at fremhæve den visningsport, som du ønsker at slette.
  3. Klik på ikonet Ryd alle visningsporte eller på Ryd alle i Revu 2018.
  4. Vælg Ryd alt fra siden for at slette de fremhævede visningsporte fra den aktuelle side.
    1. Vælg Ryd alt fra dokumentet for at fjerne visningsporte fra hele dokumentet.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Fejlfinding

Opmåling

Bluebeam-plugin’et vises ikke i menuen eller værktøjslinjen i Microsoft Office eller CAD-programmet.