Overførsel af en Revu-licens til en ny computer

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018
wfh, arbejd hjemmefra

Hvis du vil flytte din Revu-licens til en ny computer, skal du have dit serienummer og produktnøgle praktisk.

Både dit serienummer og produktnøgle kan findes på licenscertifikatet, der sendes til licensejeren fra registration@bluebeamops.com. Hvis du har mistet disse oplysninger, skal du kontakte os for at anmode om en ny kopi af dit licenscertifikat.

Sikkerhedskopiering og gendannelse af indstillinger

Hvis du gerne vil have de samme værktøjssæt og profiler, der findes på din gamle computer, kan du gøre dette ved at tage sikkerhedskopi af dine indstillinger og derefter gendanne disse indstillinger på en ny computer. Husk at gemme din sikkerhedskopifil på en bærbar enhed eller uploade den til et sted, hvor du kan få adgang fra den nye computer.

Stempler er ikke inkluderet i sikkerhedskopien af dine Revu-indstillinger. For at importere stempler på en ny computer skal du læse Sikkerhedskopiering og gendannelse af dine stempler.

Overførsel af din licens

Før du begynder, skal du sørge for, at kildecomputeren, du overfører fra, har en stabil internetforbindelse. Du ønsker måske også at sikre, at din version af Revu er kompatibel med operativsystemet og den tilknyttede software på din nye computer.

På kildecomputeren

1. Åbn Revu og gå til Revu> Afmelding. Luk Revu, når du har afmeldt dig.
  2. På din computer skal du klikke på menuen Start og derefter vælge Apps og funktioner (Programmer og funktioner).
  3. Vælg Bluebeam Revu, og klik på Afinstaller. Følg anmodningerne på skærmen for at fortsætte med at afinstallere softwaren.
    Hvis du bruger Revu 20, skal du fortsætte til trin 4. Ellers skal du fortsætte til næste sektion om at installere Revu på din nye computer.
  4. Fra Apps og funktioner skal du vælge BluebeamOCR 20. Fra og med Revu 20 skal OCR-modulet afinstalleres separat fra resten af Revu-programmet.
  5. Vælg Afinstaller. Følg anmodningerne på skærmen for at fortsætte med at afinstallere softwaren.

På destinationscomputeren

Hvis du endnu ikke har installeret Revu på din nye computer, skal du følge nedenstående trin:

Hvis du allerede har installeret Revu på destinationscomputeren, skal du blot registrere din software på den nye enhed ved at åbne Revu, gå til Revu> Registrer og derefter indtaste serienummeret og produktnøglen, der er angivet på dit licenscertifikat.
  1. Download Revu på din nye computer. Et link til download af softwaren er inkluderet i licenscertifikatet. Du kan også downloade softwaren direkte fra vores Download Center, men sørg for at downloade udgaven og versionen af softwaren, der er anført på dit licenscertifikat.
  2. Installer Revu. Hvis du ikke kender installationsprocessen, skal du se Revu installationsvejledning for en trinvis vejledning.
  3. Under installationen skal du indtaste serienummeret og produktnøglen, når du bliver bedt om det. Disse er anført på det licenscertifikat, du har modtaget fra registration@bluebeamops.com.

Når installationsprocessen er afsluttet, er din licens af Revu blevet overført. Det kan være nødvendigt, at du genstarter Windows, inden du starter Revu. Gem dit arbejde, og luk alle kørende applikationer, før du genstarter.

Fejlfinding

For hjælp med mulige fejl under registreringsprocessen se Revu-registreringsfejl for en liste over almindelige løsninger. Hvis et problem fortsætter, skal du kontakte os for yderligere support og installation.