Opdater kontooplysningerne for dit Bluebeam ID (BBID)

• Revu 20
  • Revu 2019

Gå til andre versioner:

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke kan logge ind på Bluebeam Studio, Drawings eller Bluebeam Gateway, fordi du har glemt din adgangskode, skal du følge nedenstående trin:

1. I Revu skal du åbne panelet Studio (Alt+C).
  2. Vælg den ønskede Studio-serverregion, og vælg derefter Log på.
  3. Indtast e-mailadressen fra dit BBID, og vælg Næste.
  4. Vælg Har du brug for hjælp til at logge på? > Har du glemt din adgangskode? nederst på logonskærmen.

5. Indtast din e-mailadresse igen, og vælg Send vejledning til nulstilling.

Hvis du ikke kan se e-mailen i din indbakke, skal du tjekke spam- eller junkmail-mappen og sørge for, at do-not-reply@bluebeamops.com er på listen over godkendte afsendere.

Din adgangskode skal være mellem 8 og 32 tegn med mindst et stort bogstav, et lille bogstav, et tal og et specialtegn, f.eks. !@#$%^&*.

Har du brug for at opdatere din BBID-e-mailadresse eller -adgangskode?

Hvis du ikke har glemt din BBID-adgangskode, men blot ønsker at ændre e-mailadressen eller adgangskoden, der er tilknyttet din konto, skal du følge trinene herunder:

Skift din BBID-e-mailadresse

Du kan når som helst opdatere din BBID-e-mailadresse fra vores webportal.

1. Gem dit arbejde, og log ud af alle forekomster af Studio og/eller Drawings, herunder forekomster på andre enheder. Dette forhindrer, at der opstår kommunikationsfejl.
  2. Gå til kontosiden for din Studio-server:
  3. Indtast e-mailadressen fra dit BBID, og vælg Næste.
  4. Indtast din e-mailadresse igen, og vælg Næste. Dette giver Revu mulighed for at bekræfte din identitet for en sikker enkeltlogon.
  5. Indtast adgangskoden til dit BBID, og vælg Log på.
  6. Under e-mail skal du vælge Skift. Indtast en ny e-mailadresse, og vælg Gem. Du modtager en e-mail med et bekræftelseslink på din nye e-mailadresse.
  7. Gå til din indbakke, åbn bekræftelsesmailen, og vælg Ændr mit Bluebeam-id.
    Hvis du ikke har modtaget en e-mail, kan du tjekke din spam-mappe eller kontakte din netværksadministrator for at sikre, at e-mails fra do-not-reply@bluebeamops.com ikke bliver blokeret.
  8.  I Revu skal du logge ind på Studio med din nye e-mailadresse.

E-mailadressen til dit BBID er blevet opdateret og kan nu bruges til at få adgang til Studio, Drawings og andre Bluebeam-tjenester.

Skift din BBID-adgangskode

Du kan når som helst opdatere din adgangskode til dit BBID fra vores webportal.

1. Gem dit arbejde, og log ud af alle forekomster af Studio og/eller Drawings, herunder forekomster på andre enheder. Dette forhindrer, at der opstår kommunikationsfejl.
  2. Gå til kontosiden for din Studio-server:
  3. Indtast e-mailadressen fra dit BBID, og vælg Næste.
  4. Indtast din e-mailadresse igen, og vælg Næste. Dette giver Revu mulighed for at bekræfte din identitet for en sikker enkeltlogon.
  5. Indtast din nuværende BBID-adgangskode, og vælg Log på.
  6. Under Adgangskode skal du vælge Skift. Indtast din nuværende adgangskode, og angiv så en ny adgangskode nedenfor.
  7. Vælg Gem.

Adgangskoden til dit BBID er blevet opdateret og kan nu bruges til at få adgang til Studio, Drawings og andre Bluebeam-tjenester.

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2018

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke kan logge ind på Bluebeam Studio, Drawings eller Bluebeam Gateway, fordi du har glemt din adgangskode, skal du følge nedenstående trin:

1. I Revu skal du åbne panelet Studio (Alt+C).
  2. Klik på Tilslut knappen.
  3. Klik på Glemt adgangskode? fra login-skærmen.
  4. Indtast din e-mailadresse, og vælg Send vejledning til nulstilling.

Hvis du ikke kan se e-mailen i din indbakke, skal du tjekke spam- eller junkmail-mappen og sørge for, at do-not-reply@bluebeamops.com er på listen over godkendte afsendere.

Din adgangskode skal være mellem 8 og 32 tegn med mindst et stort bogstav, et lille bogstav, et tal og et specialtegn, f.eks. !@#$%^&*.

Har du brug for at opdatere din BBID-e-mailadresse eller -adgangskode?

Hvis du ikke har glemt din BBID-adgangskode, men blot ønsker at ændre e-mailadressen eller adgangskoden, der er tilknyttet din konto, skal du følge trinene herunder:

Skift din BBID-e-mailadresse

Du kan når som helst opdatere din BBID-e-mailadresse fra vores webportal.

1. Gem dit arbejde, og log ud af alle forekomster af Studio og/eller Drawings, herunder forekomster på andre enheder. Dette forhindrer, at der opstår kommunikationsfejl.
  2. Gå til https://accounts.bluebeam.com/, og indtast dine nuværende BBID-legitimationsoplysninger. Vælg Log på.
  3. Under e-mail skal du vælge Skift. Indtast en ny e-mailadresse, og vælg Gem. Du modtager en e-mail med et bekræftelseslink på din nye e-mailadresse.
  4. Gå til din indbakke, åbn bekræftelsesmailen, og vælg Ændr mit Bluebeam-id.
    Hvis du ikke har modtaget en e-mail, kan du tjekke din spam-mappe eller kontakte din netværksadministrator for at sikre, at e-mails fra do-not-reply@bluebeamops.com ikke bliver blokeret.

E-mailadressen til dit BBID er blevet opdateret og kan nu bruges til at få adgang til Studio, Drawings og andre Bluebeam-tjenester.

Skift din BBID-adgangskode

Du kan når som helst opdatere din adgangskode til dit BBID fra vores webportal.

1. Gem dit arbejde, og log ud af alle forekomster af Studio og/eller Drawings, herunder forekomster på andre enheder. Dette forhindrer, at der opstår kommunikationsfejl.
  2. Gå til https://accounts.bluebeam.com/,og indtast dine nuværende BBID-legitimationsoplysninger. Vælg Log på.
  3. Under Adgangskode skal du vælge Skift. Indtast din nuværende adgangskode, og angiv så en ny adgangskode nedenfor.
  4. Vælg Gem.

Adgangskoden til dit BBID er blevet opdateret og kan nu bruges til at få adgang til Studio, Drawings og andre Bluebeam-tjenester.

Revu 2017 og ældre

Sådan nulstilles din Studio-adgangskode

Hvis du ikke kan logge på Bluebeam Studio med Revu eller Vu til Windows, fordi du har glemt din Bluebeam Studio-adgangskode, kan du nulstille den ved at følge nedenstående trin:

1. Åbn fanen Studio (eller Alt+ C).
  2. Klik på ikonet Tilslut .
  3. Klik på Glemt adgangskode på loginskærmen.
  4. Klik på OK, når Studio-e-mailnotifikationen vises, og følg derefter trinene i den e-mail, der blev sendt til den adresse, der er knyttet til din konto.

Hvis du ikke kan se e-mailen i din indbakke, skal du tjekke spam- eller junkmail-mappen og kontrollere, at do-not-reply@bluebeamops.com er på listen over godkendte afsendere.

Din adgangskode skal være mellem 8 og 32 tegn med mindst et stort bogstav, et lille bogstav, et tal og et specialtegn, f.eks. !@#$%^&*.

Flere oplysninger

Tjek Bluebeam Support, hvor du finder video-vejledninger og ofte stillede spørgsmål, der dækker forskellige emner, såsom at deltage i Studio-sessioner eller deltage i projekter samt Revus hjælpevejledning.

Denne artikel beskriver, hvordan du administrerer adgangskoden og e-mailadressen, der er knyttet til dit Bluebeam ID (Bluebeam Studio-konto).