Sletning af værktøjssæt er deaktiveret

Gælder for:

  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Du kan ikke slette et værktøjssæt, fordi knappen Slet er nedtonet i vinduet Administrer værktøjssæt.

Årsag

Når et værktøjssæt er konfigureret til at være synligt i alle profiler, oprettes en afhængighed eller et forhold mellem værktøjssættet og hver profil. På grund af dette bliver knappen Slet nedtonet for at forhindre, at du ved en fejl fjerner et værktøjssæt, der bruges i en anden profil.

Alle nyoprettede værktøjssæt bliver konfigureret til at være synlige i alle profiler.

Løsning

Værktøjssættet kan slettes, når du har fjernet markeringen ved Vis i alle profiler i dialogboksen Ændr værktøjssæt:

  1. Åbn panelet Tool Chest (Alt+X) , og klik på rullelisten Tool Chest øverst i panelet.
  2. Klik på Administrer værktøjssæt.
  3. Når vinduet Administrer værktøjssæt åbner, skal du klikke på navnet på det værktøjssæt, du vil slette.
  4. Klik på knappen Rediger.
  5. I vinduet Ændr værktøjssæt skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Vis i alle profiler og klikke på OK.
    Dette bringer dig tilbage til vinduet Administrer værktøjssæt.
  6. I vinduet Administrer værktøjssæt skal du vælge værktøjssættet og klikke på knappen Slet for at fjerne det.
Sletning af et værktøjssæt fjerner det fra Revu, men det sletter ikke den tilsvarende .btx-fil fra dens gemte placering på PC’en.

Flere oplysninger

Administrer værktøjssæt – Forklarer hvordan man tilføjer, importerer og redigerer værktøjssæt.

I Revu kan du enten låse eller samkopiere markeringer for at forhindre, at de ved et uheld bliver flyttet eller redigeret, men hvordan ved du, hvad du skal bruge og hvorfor?

Related Articles