Hyperlinks fungerer ikke i præsentationstilstand

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Hyperlinks fungerer ikke, når Revu bruges i præsentationstilstand.

Årsag

Dette problem skyldes, at præsentationstilstanden viser et billede af filen i stedet for den originale PDF. Selvom dette forbedrer hastigheden af gengivelsen på skærmen, indeholder billedet ikke dynamisk indhold såsom hyperlinks.

Løsning

Hvis du har brug for en fuldskærmsvisning med fungerende hyperlinks, skal du sørge for, at sidevisningen er indstillet til Tilpas side (Ctrl+9) eller En fuld side. Skift derefter til tilstanden Fuld skærm ved at trykke på F11-tasten på tastaturet. For at forlade visningen Fuld skærm kan du trykke på F11 igen eller klikke på Fuld skærm eller Forlad-knappen i den flydende værktøjsbjælke.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Fejlfinding

Redigering af dokumenter

Du kan ikke slette et værktøjssæt, fordi knappen Slet er nedtonet i vinduet Administrer værktøjssæt.