Sådan arbejder du offline i Studio

• Revu 21
  • Revu 20

Du kan arbejde med Studio-projekt og sessionsfiler i Revu uden internetforbindelse. Når du angiver filerne til offlineadgang, bliver alle redigeringer, du foretager, automatisk synkroniseret med dit projekt eller din session, næste gang du genopretter forbindelsen.

Med Revu 21-abonnementet har du ikke mulighed for arbejde offline på ubestemt tid. Du skal logge ind for at godkende din konto igen, når du har været offline i 14 dage i træk. Du kan finde flere oplysninger i Få offlineadgang til dit abonnement på Revu 21.

Studio-projekter

Forberedelse til at arbejde offline

1. Åbn panelet  Studio, og åbn dit Studio-projekt.
  2. Hvis du vil afmærke de filer, som du vil arbejde med, skal du holde musemarkøren over en fil eller en mappe og vælge Slå sykronisering til til højre. Ikonet bliver helt grønt for at angive, at filen eller mappen er klar til at synkronisere. Filer, der ikke er markeret som Slå synkronisering til, er ikke tilgængelige, når du arbejder offline.
    Hvis en mappe er indstillet til synkronisering, synkroniseres alt indhold i mappen og dens undermapper også.
  3. Højreklik på projektnavnet på fanen Projekt, og vælg  Synkroniser  for at oprette lokalt cachelagrede kopier af filerne.
  4. Hvis du vil tjekke de filer ud, du skal bruge, mens du arbejder offline, skal du højreklikke på filen og vælge Tjek ud.
    Ved at tjekke filerne ud undgår du, at andre foretager ændringer i dem. Når du checker en fil ud, markerer Studio filen som “Afventer”.

For at begynde at arbejde offline skal du vælge Tilsluttet øverst på Studio-panelet.

Overførsel af dine ændringer, når du er online igen

Når du arbejder offline, skal du redigere og gemme dokumentet, som du plejer.

Undgå at bruge Gem som eller Eksporter, da dette skaber en ny version af dokumentet, og eventuelle ændringer, du foretager, vil ikke blive synkroniseret med versionen i projektet.

Når du genopretter internetforbindelsen, kan du synkronisere dine filer med Studio-projektet.

1. Vælg Offline øverst i Studio-panelet.
  2. Højreklik på dokumenterne på listen Afventer, og vælg Tjek ind.
  3. Tilføj eventuelle revisionskommentarer, og vælg derefter Tjek ind.

Hvis du vil vide mere om Studio-projekter og Studio offline, kan du se Hjælpevejledning til Revu.

Studio-sessioner

Åbn filer, før du går offline

Når du overfører filer til en Studio-session, gemmer Revu dem i skyen. Du skal have en internetforbindelse for at åbne den seneste version af en sessionsfil. Før du går offline, skal du oprette forbindelse til en Studio-session og åbne de filer, du planlægger at arbejde med. Filerne downloades og opbevares automatisk i sessionen, hvilket sikrer, at du har de nyeste versioner af dine dokumenter.

Arbejd offline

Når du åbner dine filer, kan du gå offline og arbejde, som du plejer. Eventuelle markeringer til dit sessionsdokument bevares og synkroniseres automatisk med sessionen, når du genetablerer internetforbindelsen.

De markeringer, der laves, mens du er offline, viser et ikon for Afventer overførsel og er vist på fanen Afventer nederst i Studio-panelet.

der foretages i en sessionsfil, mens den er offline, indtastes i sessionsposten med tidsstempler, der svarer til, hvornår de blev overført til sessionen (som f.eks. hvornår en internetforbindelse blev genetableret). Men kolonnen Dato i annotationslisten vil afspejle den faktiske dato og tidspunktet for oprettelsen.

Se Hjælpevejledning til Revu for at få mere at vide om at arbejde med Studio-projekter og -sessioner offline.

Du kan få mere at vide om at arbejde med Studio-projekter og Studio-sessioner offline med Revu til iPad i Vejledning til Revu til iPad.

Sådan gør du

Revu 20

Revu 21

Studio

Har du brug for at arbejde med Studio-projektfiler uden en internetforbindelse? Læs, hvordan du forbereder filer til at arbejde offline og synkroniserer dem senere.