Gør markeringer og opmålinger enklere med Dynamic Fill

Relevante produkter

Revu 2018 eXtreme

Oversigt

Dynamic Fill er et kraftfuldt værktøj med mange anvendelsesmuligheder. I stedet for et markerings- eller opmålingsværktøj kan det hjælpe at tænke på Dynamic Fill som et alsidigt udvælgelsesværktøj. Dynamic Fill bruger linjerne i din PDF som udvælgelsesgrænser, der kan anvendes til en række forskellige formål. Dynamic Fill gør opmåling af uregelmæssige former — som en buet sti eller en swimmingpool for eksempel — meget lettere end en manuel opmåling rundt om formen. Den simplificerer processen ved at lade dig "male" de områder, du ønsker at vælge, og derefter påføre en opmåling, et område eller polygon-markering til det valgte.

Opmåling af uregelmæssige områder

Sådan oprettes en opmåling med Dynamic Fill

1. Gå til Værktøjer > Mål > Dynamic Fill (J).
    Der vises en flydende værktøjslinje, hvor du har adgang til de dynamiske udfyldningsværktøjer, Indstillinger , markering og opmåling. Med disse værktøjer kan du enten Definere din udfyldning eller Oprette markeringer baseret på din udvælgelse.
  1. Klik på Udfyld i værktøjslinjen Dynamic Fill.
  2. Klik og træk inden i den sektion, du vil måle, og flyt så markøren, indtil udfyldningen har nået de ønskede grænser. Hvis du vil føje flere områder til din udvælgelse, skal du klikke og trække, indtil disse områder også er udfyldte.
Hvis udfyldningsværktøjet går uden for linjerne på din tegning, eller hvis du vil lukke et åbent område på tegningen, kan du bruge Tilføj grænse til at oprette dine egne grænser. Om nødvendigt kan du også justere følsomheden for udfyldningsværktøjet [icon] under Indstillinger [icon] i værktøjslinjen for Dynamic Fill.
  1. Når alle områder er valgt, skal du vælge din opmålingstype i værktøjslinjen for Dynamic Fill. Du kan vælge én eller kombinere flere opmålingstyper.
  2. Klik på Anvend.
    Dine opmålinger bliver vist inden for den valgte sektion.

Fremhæv vigtige sektioner med Dynamic Fill

Ud over opmålinger forenkler Dynamic Fill også processen med at fremhæve områder på dine plantegninger med forskellige farver. En almindelig anvendelse af farvelægning af sektioner på en tegning er differentiering mellem HVAC-kanaler, så læseren hurtigt får et overblik over, hvilke der er forsyningskanalen, og hvilken der er returkanalen. Tidligere blev disse tegnet i hånden med farvede blyanter. Med Dynamic Fill kan du vælge en hel linje blot ved at markere inden for grænserne af hver HVAC-rute og derefter oprette en farvet polygon oven på det markerede område.

1. Gå til Værktøjer > Opmåling > Dynamic Fill (J).
  2. Klik på Udfyld [icon] i værktøjslinjen Dynamic Fill.
  3. Klik og træk inden i den sektion, du vil måle, og flyt så markøren, indtil udfyldningen har nået de ønskede grænser. Hvis du vil føje flere områder til din udvælgelse, skal du klikke og trække, indtil disse områder også er udfyldte.
  4. Når alle områder er valgt, skal du vælge Polygon .
    Du kan klikke på pilen ved rullemenuen for at vælge mellem dine eksisterende polygoner.
  5. Klik på Anvend for at oprette din polygon.
  6. Du kan redigere farven og gennemsigtigheden på din polygon ved at vælge markeringen og ændre dens egenskaber i værktøjslinjen Egenskaber.

Nu, hvor vi har lagt noget farve på vores tegning, er det nemt at se hver sektion med et enkelt blik. Lad bare farveblyanterne og overstregningstuscherne ligge, og lad Dynamic Fill være din guide!