Studio-e-mails modtages ikke

• Alle versioner af Revu

Problem

Du modtager ikke enten din bekræftelsesmail eller invitationer og notifikationer fra Studio.

Årsag

Dine e-mails bliver højst sandsynligt videresendt til din junk/spam-mappe, eller de bliver blokeret af din netværksadministrator.

Løsning

Hvis du har oprettet en Studio-konto gennem Bluebeam Revu eller på din iPad med Revu eller Vu for iPad, er der sendt en kontobekræftelsesmail til dig fra do-not-reply@bluebeamops.com. Se efter bekræftelsesmailen i din junk/spam-mappe, hvis du ikke har modtaget den i indbakken. Hvis du stadig ikke kan finde bekræftelsesmailen, eller hvis du har bekræftet din konto, men ikke modtager Studio-e-mails, skal du kontakte din it-afdeling for at få fjernet blokeringen af meddelelserne.

Hvis din afdeling bruger SPF Record (Sender Policy Framework) til at kontrollere godkendte e-mailafsendere, skal de tilføje den følgende IP-adresse til listen af godkendte afsendere:

• USA: 54.240.43.6, 54.240.43.7
  • Tyskland: 76.223.184.4, 76.223.184.48
  • Sverige: 23.251.241.6, 23.251.241.7
  • Australien: 69.169.234.170, 69.169.234.171
  • Storbritannien: 23.249.219.49, 23.249.219.50

Når dette er gjort, kan du bekræfte din konto og fortsætte med at modtage e-mails i Studio.

Fejlfinding

Revu 2017 og ældre

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Studio

Lær, hvordan du løser problemet: "Der kræves en gyldig e-mailadresse for at logge på. Der er fremsendt en ny e-mail til godkendelse, men du modtog den ikke." i Revu for Windows.