Studio-fejl: “Der opstod et problem med at uploade en handling til sessionen”

Gælder for:

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Når du forsøger at uploade markeringer til en Studio-session, støder du på følgende fejlmeddelelse: "Der var problemer med at overføre en handling til sessionen."

Løsning

Åbn en anden forekomst af Revu

Nogle gange løses problemet ved at åbne en anden forekomst af Revu:

1. Lad din nuværende Studio-session være åben, og start en anden forekomst af Revu.
  2. I den anden forekomst af Revu skal du navigere til din nuværende Studio-session.
  3. Kontrollér, om dine markeringer vises på fanen Afventer i panelet Studio.no_pending_activity

Gem afventende markeringer, og ryd cachen

Hvis dine markeringer stadig ikke er uploadet, skal du rydde Studio-cachen i back-end.

Hvis nedenstående trin ikke følges korrekt, kan du miste vigtige data.
  1. Afslut Revu.
  2. Klik på knappen Start i Windows, og skriv: %localappdata%.
  3. Vælg mappen i søgeresultaterne.
  4. Fra stifinder-dialogboksen skal du navigere til \Revu\data\Sessions\studio.bluebeam.com.
    Revu 2018-brugere skal gå til: \Revu\2018\ Sessions\studio.bluebeam.com.
  5. Dobbeltklik på mappen, der har Studio-sessionens ID med dine afventende markeringer.
  6. Kopiér mappen PendingActivityV3 til en anden placering (f.eks. Skrivebordet).
  7. Omdøb den originale mappe PendingActivityV3 (du kan tilføje _gammel til sidst).
  8. Start Revu, og naviger til din nuværende Studio-session.
  9. Log ud af Studio-sessionen, og luk Revu.
  10. Flyt mappen PendingActivityV3 på skrivebordet tilbage til mappen med sessions-ID’et i %localappdata%\Revu\data\Sessions\studio.bluebeam.com.
  11. Genstart Revu, og log på din Studio-session igen.

Dine markeringer bør være uploadet til serveren og ikke længere angivet under Afventer.

Slet afventende markeringer, og ryd cachen

Hvis du ikke behøver at gemme nogen af de afventende markeringer og gerne vil rydde dem sammen med cachen, skal du gøre følgende:

1. I Stifinder skal du navigere til: %localappdata%\Revu\data\Sessions\studio.bluebeam.com.
    Revu 2018-brugere skal gå til: \Revu\2018\ Sessions\studio.bluebeam.com.
  2. Dobbeltklik på mappen studio.bluebeam.com.
  3. Omdøb mappen med sessions-ID’et med de afventende markeringer (du kan tilføje _gammel til sidst).

I dette tilfælde vises dine markeringer ikke længere under Afventer, når du genåbner Revu, og de uploades ikke til serveren eller dokumentet.

Fejlmeddelelse

Markeringer uploades ikke i en Studio-session.