Bluebeam-pluginet vises ikke i min applikation

• Alle versioner af Revu

Bluebeam-pluginet vises ikke på båndet eller værktøjslinjen i Microsoft® Office eller CAD-programmet?

Løsning

Bluebeam-pluginet er installeret i følgende programmer.

• AutoCAD® og tilføjelser, der er bygget oven på AutoCAD, såsom Architecture og Mechanical.
  • AutoCAD LT® (AutoCAD LT udnytter ikke alle funktioner i Bluebeam-pluginet. Du har ikke adgang til nogen af de batch-indstillinger, der er tilgængelige i AutoCAD.)
  • Autodesk® Revit®
  • Autodesk Navisworks® Manage og Navisworks Simulate
  • SolidWorks®
  • SketchUp® Pro
  • Microsoft Office® (Word®, Excel®, PowerPoint® og Outlook®)

Først skal du kontrollere kompatibilitetsoversigten for at se, om din version af Bluebeam understøtter programmet, som du prøver at integrere med.

Bemærk, at AutoCAD-, Navisworks-, Revit-, SketchUp- og SolidWorks-plugins kun er understøttet af Revu CAD og eXtreme.

Aktivér pluginet fra Bluebeam Administrator

1. Afslut programmet.
  2. Åbn Bluebeam Administrator:
    I Windows 10 og 8.1 skal du klikke på eller trykke på Start og skrive Bluebeam Administrator.

-Eller-

Gå til Revu > Administrator   fra menulinjen, eller Hjælp> Administrator i Revu 2017 & nedenfor.
  3. Klik på fanen Plugins.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af det ønskede program.*
  5. Klik på OK.
  6. Genstart programmet.

*Hvis feltet allerede var markeret, skal du nulstille pluginet ved at følge disse trin:

1. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for det berørte Office-program, og klik på Anvend.
  2. Åbn Office-programmet. Bluebeam-pluginet bør ikke blive vist.
  3. Luk Office-programmet.
  4. Gå tilbage til Bluebeam Administrator, og markér afkrydsningsfeltet Microsoft Office.
  5. Klik på OK.
  6. Start programmet. Bluebeam-pluginet bør nu blive vist på båndet.

Aktivér pluginet fra Office-programmet (2010 og nyere)

Hvis du stadig ikke kan se pluginet, er det muligvis deaktiveret i Office-programmet.

1. Klik på Indstillinger på fanen Filer.
  2. Klik på kategorien Tilføjelsesprogrammer i venstre kolonne.
  3. Vælg COM-tilføjelsesprogrammer på rullemenuen Administrer nederst til venstre, og klik på knappen Udfør. Vinduet COM-tilføjelsesprogrammer vises.
  4. Markér afkrydsningsfeltet BluebeamOfficeAddIn, og klik på OK.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Fejlfinding

Har du brug for at arbejde med Studio Project-filer uden en internetforbindelse? Læs, hvordan du forbereder filer til at arbejde offline og synkroniserer dem senere.