Yderligere funktioner og værktøjer, der burde være tilgængelige, er deaktiverede/nedtonede

Denne artikel gælder for:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019

Problem

Nogle Revu-funktioner er deaktiverede/nedtonede, selv om du har et Core- eller Complete-abonnement (kun Revu 21), eller hvis du ikke ser en fil i skrivebeskyttet tilstand eller visningstilstand. Disse funktioner omfatter:

• Revu > Administrator
  • Revu > Registrer (Revu 20 og ældre)
  • Revu > Afregistrer (Revu 20 og ældre)
  • Filer >  Eksport > Word-dokument
  • Rediger > PDF-indhold > Rediger tekst
  • Rediger > PDF-indhold > Marker til redigering
  • Rediger > PDF-indhold > Slet og fjern indhold
  • Hjælp > Søg efter opdateringer
  • Værktøjer > Signatur > Underskriv dokument

Årsag

Dette problem opstår, hvis filen safe.enx ikke blev kopieret korrekt til din computer, da du installerede Revu.

Løsning

Løsningen på dette problem kræver, at du kopierer en fil til en mappe, der normalt er skjult i Windows Stifinder. Hvis du ikke kan se C:\ProgramData i Stifinder, skal du vælge fanen Visning og derefter vælge Skjulte elementer for at få vist skjulte mapper og filer.

Hvis du vil gendanne filen safe.enx, skal du sørge for at lukke Revu og derefter:

1. Download safe.zip-fil.
  2. Du udpakker safe.enx ved at højreklikke på filen safe.zip og vælge Udpak alle.
  3. Brug Windows Stifinder til at navigere til mappen Features, der er specifik for din version af Revu:
    • C:\ProgramData\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\2019\Revu\Features
    • C:\ProgramData\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\20\Revu\Features
    • C:\ProgramData\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\21\Revu\Features

Hvis du ikke kan se mappen Funktioner i filstien, skal du oprette den ved at højreklikke i Revu-mappen, vælge Ny > Mappe og navngive den nye mappe “Funktioner”.
  4. Kopiér filen safe.enx til mappen Funktioner.
    Sørg for at kopiere filen safe.enx til den korrekte sti og mappe (som vist i det foregående trin), ellers vil denne procedure ikke løse problemet.
  5. Start Revu.

Andre løsninger

Fandt du ikke den løsning, du har brug for? Disse artikler hjælper også med at løse problemer med nedtonede eller deaktiverede værktøjer og funktioner:

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Fejlfinding

Hvis nogle Revu-funktioner og -værktøjer er nedtonede, og du ikke kan se en fil i skrivebeskyttet tilstand, eller hvis du har et Core- eller Complete-abonnement, kan problemet skyldes en manglende safe.enx-fil. Denne artikel indeholder trin til at løse dette problem.