Sådan overfører du en Revu-licens til en ny computer

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versioner:

Du skal have både serienummeret og produktnøglen klar for at gennemføre denne proces. De findes på licenscertifikatet, der er blevet sendt til licensejeren fra registration@bluebeamops.com. Hvis du ikke kan finde dine licensoplysninger, kan du læse Find din Revu-produktnøgle

Hvis du ikke kan afregistrere en tidligere enhed, bedes du læse denne artikel med hjælp til at frigive licensen.

Sikkerhedskopiering og gendannelse af indstillinger

Overførsel af din licens

Før du begynder, skal du sørge for, at kildecomputeren, du overfører fra, har en stabil internetforbindelse.

På kildecomputeren

1. Åbn Revu og gå til Revu> Afregistrer. Luk Revu.
  2. Åbn menuen Start i Windows, og vælg Apps og funktioner (Programmer og funktioner).
  3. Vælg Bluebeam Revu, og klik på Afinstaller. Følg anmodningerne på skærmen for at fortsætte med at afinstallere softwaren.
    Hvis du bruger Revu 20, skal du fortsætte til trin 4. Ellers skal du fortsætte til næste sektion om at installere Revu på din nye computer.
  4. Fra Apps og funktioner skal du vælge BluebeamOCR 20. Fra og med Revu 20 skal OCR-modulet afinstalleres separat fra resten af Revu-programmet.
  5. Vælg Afinstaller. Følg anmodningerne på skærmen for at fortsætte med at afinstallere softwaren.

På destinationscomputeren

Hvis du allerede har installeret Revu på destinationscomputeren, skal du blot registrere din software på den nye enhed ved at åbne Revu, gå til Revu > Registrer og derefter indtaste serienummeret og produktnøglen, der er angivet på dit licenscertifikat.

Hvis du endnu ikke har installeret Revu på din nye computer, skal du følge nedenstående trin:

1. Download Revu. Et link til download af softwaren er inkluderet i licenscertifikatet. Sørg for, at du downloader udgaven og versionen af softwaren, der er angivet på dit licenscertifikat.
  2. Installer Revu.
  3. Under installationen skal du indtaste serienummeret og produktnøglen, når du bliver bedt om det. Disse er anført på det licenscertifikat, du har modtaget fra registration@bluebeamops.com.

Når installationsprocessen er afsluttet, er din licens af Revu blevet overført. Det kan være nødvendigt, at du genstarter Windows, inden du starter Revu. Gem dit arbejde, og luk alle kørende applikationer, før du genstarter.

Fejlfinding

Du kan finde hjælp til mulige fejl under registreringsprocessen i Revu-registreringsfejl, hvor der er en liste over almindelige løsninger.

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Du kan flytte din licens til en ny computer ved at gennemføre den proces, der er beskrevet herunder. Du skal dog bruge det serienummer og den produktnøgle, som er angivet på licenscertifikatet, der blev sendt til dig fra registration@bluebeamops.com1.

Hvis du har mistet disse oplysninger, kan du kontakte Licens og registrering for at anmode om at få tilsendt licenscertifikatet igen. Når du gør det, skal du sørge for at inkludere serienummeret, versionsnummeret, dit navn, dit virksomhedsnavn samt den e-mailadresse og det telefonnummer, som du kan kontaktes på.

Hvis du ikke kender dit Revu-serienummer, kan du finde det ved at åbne Revu og klikke på Hjælp > Om. Serienummeret er angivet i hjørnet øverst til venstre under titlen og versionsnummeret, som du også skal medtage, når du kontakter Licens og registrering.

Revu 2015 og nedlukning af Microsoft ACS

Microsoft har lukket for deres Access Control Service (ACS), der var en skybaseret løsning, som styrede brugeradgang til visse webapplikationer og -tjenester. 2015.5 og 2015.6-versionerne af Revu bruger ACS, når brugerne forsøger at registrere eller aktivere en computer med en licens til Revu online. Som følge deraf fungerer onlineregistreringsprocessen ikke længere på disse versioner. Hvis du bruger Revu 2015.5 eller 2015.6, skal du se Microsoft ACS Retirement and Revu Authentication for at få flere oplysninger og vejledning om overførsel af din licens.

Sikkerhedskopiering af dine Revu-indstillinger

Hvis du gerne vil beholde dine indstillinger og stempler fra din nuværende computer, skal du læse Sådan sikkerhedskopierer og gendanner du dine Bluebeam Revu-indstillinger, værktøjssæt, profiler og stempler.

Sådan flytter du licensen i Windows 10, 8.1 og 7 SP1

1. Gå til Bluebeam Revu-kompatibilitetsoversigten, og bekræft, at din version af Revu er kompatibel med operativsystemet og den tilknyttede software på din maskine.
  2. Brug Bluebeam Administrator til at afregistrere softwaren, mens din computer er forbundet til internettet.
    1. I Windows 10: Klik på Start > Bluebeam Software > Bluebeam Administrator.
      I Windows 8.1: Klik eller tryk på Start, og skriv Bluebeam Administrator.
      I Windows 7 SP1: Klik på Start > Alle programmer > Bluebeam Software > Bluebeam Administrator.
    2. I menuen Værktøjer skal du klikke på Afregistrer.
    3. Klik på OK.
  3. Afinstaller Revu fra den oprindelige computer.
    1. I Windows 10: Højreklik på Start, klik derefter på Apps og funktioner eller Programmer og funktioner øverst.
      I Windows 8.1: Højreklik på Start, klik derefter på Programmer og funktioner øverst.
      I Windows 7 SP1: Klik på Start > Kontrolpanel, klik derefter på Afinstaller et program eller Programmer og funktioner.
    2. Vælg Bluebeam Revu, og klik på Afinstaller.
    3. Følg anmodningerne på skærmen for at fortsætte med at afinstallere softwaren.
  4. Download og installer softwaren på den nye computer. Et downloadlink til softwaren er inkluderet i licenscertifikatet, og du kan også downloade softwaren fra vores side Downloads & Updates.
    Sørg for, at du downloader udgaven og versionen af den software, der er angivet på dit licenscertifikat.
  5. Under installationen bliver du anmodet om at indtaste det samme serienummer og den samme produktnøgle, som du har modtaget fra Bluebeam.
    Følg vejledningen for at gennemføre godkendelsesprocessen online eller manuelt for at godkende softwaren på den nye computer.

Hvis Revu allerede er blevet installeret på den nye computer, skal du følge de trin, der er angivet herunder for at gennemføre registreringsprocessen:

1. Åbn Revu.
  2. Klik på Hjælp > Registrer.
  3. Kopiér og indsæt serienummeret og produktnøglen direkte fra e-mailen med licenscertifikatet i registreringsdialogboksen, hvis det er nødvendigt.
  4. Klik på Registrer, og klik derefter på Afslut.
    Hvis der vises en fejlmeddelelse under registreringen, skal du klikke her for at få oplysninger om fejlen, og hvordan den kan løses. Hvis du modtager en fejl om netværks-/forbindelsesproblemer, når du afmelder og/eller tilmelder dig, skal du se denne artikel.

Flytning af licens på Windows XP

Selvom vi giver instruktioner nedenfor, er det vigtigt at vide, at Microsoft ikke længere leverer support til Windows XP. Af den grund er det ikke muligt for os at yde support for Revu-versioner, som er inkompatible med aktuelt understøttede versioner af Windows. Se vores kompatibilitetsoplysninger for at få flere oplysninger.

Hvis du gerne vil køre Bluebeam Revu på en understøttet version af Windows, kan du købe den aktuelle version online i Bluebeam-butikken.

1. Gå til Bluebeam Revu-kompatibilitetsoversigten, og bekræft, at din version af Bluebeam Revu er kompatibel med operativsystemet og den tilknyttede software på din nye maskine.
  2. Afregistrer softwaren, mens din computer er forbundet til internettet.
    1. Klik på Start > Alle programmer > Bluebeam Software > Bluebeam Administrator.
    2. I menuen Værktøjer skal du klikke på Afregistrer.
    3. Klik på OK.
  3. Afinstaller Revu fra den oprindelige computer.
    1. Klik på Start og derefter på Kontrolpanel.
    2. Klik på Tilføj eller fjern programmer.
    3. Vælg Bluebeam Revu på listen.
    4. Klik på Skift/fjern, og fuldfør afinstallationen.
  4. Download og installer softwaren på den nye computer.
    1. Et downloadlink til softwaren er inkluderet i licenscertifikatet, og du kan også downloade softwaren fra vores side Downloads & Updates.
      Sørg for kun at hente og installere den udgave og version af softwaren, der er angivet på dit licenscertifikat.
    2. Under installationen bliver du anmodet om at indtaste det samme serienummer og den samme produktnøgle, som du har modtaget fra Bluebeam.
    3. Gennemfør godkendelsesprocessen online eller manuelt for at godkende softwaren på den nye computer.

Hvis Revu allerede er blevet installeret på den nye computer, skal du følge de trin, der er angivet herunder for at gennemføre registreringsprocessen:

1. Åbn Revu.
  2. Klik på Hjælp > Registrer.
  3. Kopiér og indsæt serienummeret og produktnøglen direkte fra e-mailen med licenscertifikatet i registreringsdialogboksen, hvis det er nødvendigt.
  4. Klik på Registrer, og klik derefter på Afslut.
    Hvis der vises en fejlmeddelelse under registreringen, skal du klikke her for at få oplysninger om fejlen, og hvordan den kan løses. Hvis du modtager en fejl om netværks-/forbindelsesproblemer, når du afmelder og/eller tilmelder dig, skal du se denne artikel.

Opsætning

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og ældre

Installation

Licensering og registrering

Vidste du, at du kan overføre din Revu-licens til en ny computer? Lær mere om sikkerhedskopiering af dine indstillinger, og følg vores trinvise vejledning her.