Kan ikke hente aktive og nægtede brugere i Bluebeam Gateway

Gælder for:

• Alle versioner af Revu

Problem

Når du prøver at få adgang til en rapport over aktive og afviste brugere over en 365-dages periode i Bluebeam Gateway, modtager du følgende meddelelse: "Der opstod en fejl under hentning af data om aktive/afviste brugere."

Løsning

Efter at have modtaget denne fejlmeddelelse er det stadig muligt at få en rapport for året. Følg disse trin for at arbejde omkring dette problem:

1. Log ind på din konto på Bluebeam Gateway.
  2. Inden for din licens skal du rulle ned til Anvendelsesrapport.
  3. Vælg Aktive og afviste brugere.
  4. Vælg De sidste 365 dage i rullemenuen længst til højre.
    Du kan også vælge Brugerdefineret område og downloade .csv-filer for flere tidsperioder for at samle en enkelt rapport for året. Hvis du støder på problemer, skal du fortsætte med at følge nedenstående trin.
  5. Hold markøren over knappen Download.

Download anvendelsesrapport

6. Højreklik på knappen, og vælg Kopier linkadresse.

Kopiér linkadresse

7. Indsæt linket i en teksteditor såsom Notesblok.
  8. Rediger datoerne i linket til at dække en seksmånedersperiode. Brug følgende link som reference:

https://portal.bluebeam.com/Gateway/Floating/ExportUsageData?serialNumber=0000000&start=2020-11-30T08%3A00%3A00.000Z&end=2021-07-31T14%3A00%3A00.000Z
  9. Kopiér og indsæt det opdaterede link i en ny fane i browseren.
  10. En .csv-fil med data fra det nye datointerval bliver automatisk downloadet.
  11. Gentag trinnene 5 til 9 for at gemme data for den næste seksmånedersperiode.
  12. Saml begge .csv-filer for at oprette en rapport for hele året ved at kopiere/indsætte værdierne i ét nyt regneark.

Nu har du en omfattende rapport med aktive og afviste brugere for året.

Fejlfinding

Revu 2017 og ældre

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Gateway

Drawings

Fejlmeddelelse

Her er en hurtig løsning, hvis du har problemer med at få adgang til anvendelsesdata for en 365-dages periode i Bluebeam Gateway.