Jeg kan ikke afregistrere min licens, fordi min computer gik ned, blev tabt, stjålet eller omformateret

Denne artikel gælder for:

• Revu 20 og ældre

Løsning

Hvis din computer er gået ned, er blevet gendannet/omformateret, eller hvis du ikke længere har adgang til den registrerede enhed, skal du kontakte os for at få frigivet pladsen (dvs. afregistrere), før du overfører din licens til en fungerende enhed. Følg vejledningen nedenfor for at indsende en supportanmodning.

1. Gå til vores side Kontakt.
  2. Rul ned til formularen Kontakt os.
  3. Indtast dit navn, din e-mailadresse og alle andre nødvendige oplysninger.
    Den angivne e-mailadresse skal svare til en e-mailadresse, der er angivet som kontaktperson for din licens.
  4. For Forespørgselstype skal du vælge Licensering og registrering.
  5. Under Meddelelse skal du kopiere skabelonen nedenfor og indsætte den i feltet. Sørg for at medtage computerens navn, serienummer og en kort forklaring på, hvorfor du skal have brugerlicensen frigivet.

Hej

Jeg vil gerne bede om, at følgende brugerlicens frigives fra computeren {computernavn} under licensen med serienummer {dit serienummer her}.

Brugerlicensen skal frigives af denne årsag:

{kort forklaring på, hvorfor brugerlicensen skal frigives}.

Tak! {Dit navn}

Kopieret!

6. Når du har indtastet alle de nødvendige oplysninger, skal du vælge Send.

Når du har indsendt din anmodning, modtager du en e-mail, der bekræfter, at din licens er blevet frigivet og er tilgængelig for registrering igen. Hvis du har yderligere spørgsmål om din Revu 20 licens eller ældre, kan du besøge denne side med ofte stillede spørgsmål.

Fejlfinding

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og ældre

Licensering og registrering

Hvis din computer er gået ned, er blevet gendannet eller omformateret, eller hvis du ikke længere har adgang til den registrerede enhed, skal du kontakte os for at få brugerlicensen frigivet (afregistreret). Indsend en supportanmodning ved at følge nedenstående trin, da vi ikke kan håndtere denne anmodning over telefonen.