Sådan opdaterer du dine Bluebeam-ID (BBID)-kontooplysninger

• Revu 21
  • Revu 20
  • Bluebeam Cloud

Har du brug for at opdatere din BBID-e-mailadresse eller -adgangskode?

Hvis du vil ændre e-mailadressen eller adgangskoden, der er tilknyttet din konto, skal du følge trinnene nedenfor.

Sådan ændrer du din BBID-e-mailadresse

1. Gem dit arbejde, og log ud af alle forekomster af Revu 21, Bluebeam Cloud og/eller Studio, inklusive forekomster på andre enheder. Dette forhindrer, at der opstår kommunikationsfejl.
  2. Gå til Bluebeams tjenesteside for din serverregion:
  3. Indtast BBID-e-mailadressen, og vælg Næste.
  4. Indtast din e-mailadresse igen, indtast din BBID-adgangskode, og vælg Log på.
  5. Under e-mail skal du vælge Skift.
  6. Indtast en ny e-mailadresse, og vælg Gem.
  7. Gå til din indbakke, åbn bekræftelsesmailen, og vælg Ændr mit Bluebeam-ID.
    Hvis du ikke har modtaget en e-mail, kan du tjekke din spam-mappe eller kontakte din netværksadministrator for at sikre, at e-mails fra do-not-reply@bluebeamops.com ikke er blokeret.

Sådan ændrer du din BBID-adgangskode

1. Gem dit arbejde, og log ud af alle forekomster af Revu 21, Bluebeam Cloud og/eller Studio, inklusive forekomster på andre enheder. Dette forhindrer, at der opstår kommunikationsfejl.
  2. Gå til Bluebeams tjenesteside for din serverregion:
  3. Indtast BBID-e-mailadressen, og vælg Næste.
  4. Indtast din e-mailadresse igen, indtast din nuværende BBID-adgangskode, og vælg Log på.
  5. Under Adgangskode skal du vælge Skift.
  6. Indtast din nuværende adgangskode, og indtast derefter en ny adgangskode.
  7. Vælg Gem.

Du kan nu bruge din opdaterede BBID-e-mailadresse og/eller -adgangskode til at få adgang til Revu 21, Bluebeam Cloud og Studio.

Sådan gør du

Revu 21

Revu 20

Bluebeam Cloud

Studio

Licensering og registrering

Få mere at vide om, hvordan du opdaterer din Bluebeam (BBID) e-mailadresse og adgangskode til at logge på Revu 21, Bluebeam Cloud og Studio.