Opdatering til Revu 2016.5.x

Oversigt

Forbedringer i Revu-opdateringsprocessen

Relevante produkter

Revu 2016.5 og nyere
Bemærk: Processen til opdatering af Revu er ændret. Læs denne artikel omhyggeligt, og sørg for, at du downloader den korrekte fil til Revu-opdateringen.

Hvordan opdaterer jeg Revu?

En ny strømlinet opdateringsproces blev indført i Revu 2016.5.1, der bruger en mindre fil for at opdatere Revu, i stedet for en komplet installationsfil. For eksempel ved 44 MB, bruger Revu 2016.5.2 en opdatering der er 97% mindre, end den fulde installationsfil. Dette giver en betydelig tidsbesparelse i forbindelse med softwareopdateringen.Den hurtigste og nemmeste måde at downloade den korrekte fil på er at klikke på Hjælp > Produktopdateringer revu-product-updates i Revu. Processen gennemgår, hvad du har installeret, og viser et link til download af den korrekte fil.
  • Åbn Revu.
  • Klik på Hjælp > Produktopdateringer revu-product-updates.
  • Klik på linket for at downloade den korrekte fil, du skal bruge for at opdatere Revu.
Bemærk: Opdateringen tvinger Windows til at genstarte, når den er afsluttet, så sørg for, at du har gemt alt dit arbejde og lukket alle åbne programmer, før du begynder.

Hvordan installerer jeg Revu for første gang?

Hvis du installerer Revu for første gang, skal du downloade den fulde installation af Revu 2016.5.2.

Kan jeg stadig downloade filen direkte?

Ja, du har stadig mulighed for at downloade filerne direkte, men vi opfordrer dig til at opdatere via Produktopdateringeri revu-product-updates Revu for at sikre, at du henter den rigtige fil. Hvad du har brug for, afhænger af den installerede version af Revu, og om du har 64-bit eller 32-bit Windows.
  • Hvis du har Revu 2016.5.0 eller Revu 2016.5.1, kan du installere opdateringen.
  • Hvis du har Revu 2016.1 eller en tidligere version, skal du hente den fulde installation.
Der er separate opdateringsfiler til 64-bit og 32-bit Windows. Den samme opdateringsfil bruges til Revu 2016.5.x-versionerne Standard, CAD og eXtreme. Klik på det link nedenfor, som passer til din Windows-installation:Bemærk: Opdateringen kan kun installeres på Revu 2016.5. Tidligere versioner vil stadig skulle downloade den fulde installation.

Hvordan finder jeg ud af, om jeg har 64-bit eller 32-bit Windows?

Hvis du ikke ved, hvilken Windows-version du har, er den bedste måde at få den korrekte opdatering på at åbne Hjælp > Produktopdateringer revu-product-updates. Windows 10 og 8.1
  • Højreklik på Start, og klik på System.
  • Systemtype viser 64-bit operativsystem eller 32-bit operativsystem.
Windows 7
  • Klik på Start, højreklik på Computer, og vælg Egenskaber.
  • Systemtype viser 64-bit operativsystem eller 32-bit operativsystem.

Fuld installation af Revu 2016.5.2

Hvis du har Revu 2016.1 eller en tidligere version, eller hvis du ønsker at foretage en ny installation, skal du klikke på en af knapperne nedenfor for at downloade installationsprogrammet til den Revu-software, der er angivet på dit licenscertifikat.

Bemærk: Hvis du opdaterer Bluebeam Vu, skal du downloade filen med den fulde version på siden Download og opdateringer.

Virksomhedsimplementering

Hvis du installerer Revu på flere computere, se siden Virksomhedsinstallation for at få flere oplysninger og links til virksomhedsopdateringer.
Denne artikel beskriver, hvordan du administrerer adgangskoden og e-mailadressen, der er knyttet til dit Bluebeam ID (Bluebeam Studio-konto).