Opdatering af Revu

• Revu 20
  • Revu 2019

Gå til andre versioner:

Tilpassede indstillinger, stempler, profiler og værktøjssæt bevares, når du opdaterer Revu. Når den nye version af Revu er installeret kopieres dine indstillinger og filer automatisk til de relevante placeringer.

Sådan opdaterer du i Revu

Den hurtigste og nemmeste måde at opdatere er i appens installationsprogram. Revu vil verificere den build og version, du har installeret, og hurtigt guide dig gennem installationsprocessen.

For at undgå installationskonflikter, skal du sørge for, at du har gemt alt dit arbejde og lukket alle åbne applikationer. Windows skal muligvis genstartes, når opdateringen er fuldført.
  1. Åbn Revu.
  2. Gå til Hjælp > Kontroller for opdateringer. Hvis der er tilgængelige opdateringer, vises dialogboksen opdateringsgennemgang, der indeholder udgivelsesnotater til den nyeste version.
  3. Klik på Download. Når download er afsluttet, vises dialogboksen Klar til opdatering.
  4. Klik på Installer, og følg instruktionerne på skærmen for at gemme dit arbejde eller for at lukke alle kørende applikationer (om nødvendigt).
  5. Dialogboksen InstallShield vises derefter. Klik på Installer
  6. Når installationen er afsluttet, skal du klikke på Udfør

Din kopi af Revu er nu opdateret.

Direkte downloads af opdateringsfilen

Hvis du manuelt vil opdatere Revu, skal du besøge Download Center og vælge den opdateringsfil, der er specifik for din version af Revu.

Vi opfordrer dig til at opdatere ved hjælp af Kontroller for opdateringer (som vist ovenfor), når det er muligt, for at sikre, at opdateringsfilen altid matcher din version af Revu.

Sådan installeres Revu for første gang

Hvis du installerer Revu for første gang, skal du downloade en fuld installation af Revu fra Download Center. Sørg for at downloade den version af Revu, der matcher det, der er anført på dit licenscertifikat. Hvis du installerer Revu på flere computere, kan du kigge på siden Virksomhedsinstallation for at få flere oplysninger og links til virksomhedsopdateringer.

Andre versioner af denne artikel

Revu 2018

Tilpassede indstillinger, stempler, profiler og værktøjssæt bevares, når du opdaterer Revu. Når den nye version af Revu er installeret kopieres dine indstillinger og filer automatisk til de relevante placeringer.

Hvordan opdaterer jeg Revu?

Den hurtigste og nemmeste måde er at opdatere i Revu. Revu verificerer det build og den version, som du har installeret, og viser et link til den korrekte opdateringsfil.

For at undgå installationskonflikter, skal du sørge for, at du har gemt alt dit arbejde og lukket alle åbne applikationer. Windows skal muligvis genstartes, når opdateringen er fuldført.
  1. Åbn Revu.
  2. Gå til Hjælp > Kontroller for opdateringer.
  3. Klik på knappen Opdater til 2018.6.
  4. Der vises en dialogboks, der spørger, hvor du vil downloade opdateringsfilen til. Vælg en praktisk placering, og klik på OK.
  5. Luk Revu.
  6. I Windows Stifinder skal du navigere til den valgte placering og dobbeltklikke på opdateringsfilen.
  7. Følg vejledningen for at installere opdateringen.

Kan jeg downloade opdateringsfilen direkte?

En enkelt opdateringsfil bruges til Revu Standard, CAD og eXtreme såvel som 64-bit og 32-bit Windows. Klik på knappen nedenfor for at downloade opdateringen:

2018.6 Opdatering

Hvordan installerer jeg Revu for første gang?

Hvis du installerer Revu for første gang, skal du downloade den fulde installation af Revu 2018. Hvis du installerer Revu på flere computere, kan du kigge på siden Virksomhedsinstallation for at få flere oplysninger og links til virksomhedsopdateringer.

Revu 2017 og ældre

Oversigt

Forbedringer i Revu-opdateringsprocessen

Relevante produkter

Bluebeam Revu Windows 2017

Processen til opdatering af Revu er blevet ændret. Læs denne artikel omhyggeligt, og sørg for at downloade den korrekte installationsfil.

Hvordan opdaterer jeg Revu?

Revu 2017 forenkler opdateringsprocessen ved at bruge en meget mindre fil i stedet for den fulde installation. Opdateringen er 92% mindre end den fulde installation, hvilket betydeligt reducerer den tid, det tager at opdatere softwaren.

Tilpassede indstillinger, stempler, profiler og værktøjssæt bevares, når du opdaterer Revu. Når den nye version af Revu er installeret kopieres dine indstillinger og filer automatisk til de relevante placeringer.

Den hurtigste og nemmeste måde at downloade den korrekte fil på er at klikke på Hjælp > Produktopdateringer product-updates-32x32 i Revu. Dette vil gennemgå, hvad du har installeret, og vise et link til download af den korrekte fil.

For at undgå installationskonflikter, skal du sørge for, at du har gemt alt dit arbejde og lukket alle åbne applikationer. Windows skal muligvis genstartes, når opdateringen er fuldført.
  1. Åbn Revu.
  2. Klik på Hjælp > Produktopdateringerproduct-updates-32x32.
  3. Klik på opdateringsknappen.
  4. Klik på Gem og vælg et praktisk sted for at gemme opdateringen.
  5. Når downloadet er afsluttet, skal du lukke Revu.
  6. Åbn Windows Stifinder og naviger til det sted, du gemte opdateringsfilen, og åbn filen.
  7. Følg vejledningen for at installere opdateringen.

Hvordan installerer jeg Revu for første gang?

Hvis du installerer Revu for første gang, skal du downloade den fulde installation af Revu 2017.

Kan jeg stadig downloade filen direkte?

Ja, du har stadig mulighed for at downloade filerne direkte, men vi opfordrer dig til at opdatere via Produktopdateringer product-updates-32x32 i Revu for at sikre, at du henter den rigtige fil. Hvad du har brug for, afhænger af den installerede version af Revu.

• Hvis du har Revu 2017.x, kan du installere opdateringen.
  • Hvis du har Revu 2016 eller en tidligere version, skal du bruge den fulde installation.

En enkelt opdateringsfil bruges til Revu Standard, CAD og eXtreme såvel som 64-bit og 32-bit Windows. Klik på linket nedenfor for at downloade opdateringen:

Revu 2017.x – opdatering

Opdateringen kan kun installeres på Revu 2017.x. Opgradering fra tidligere versioner kræver, at du downloader den fulde installation.

Fuld installation af Revu 2017

Hvis du har Revu 2016 eller en tidligere version, eller hvis du ønsker at foretage en ny installation, skal du klikke på en af knapperne nedenfor for at downloade installationsprogrammet til den Revu-software, der er angivet på dit licenscertifikat.

Revu Standard

Revu CAD

Revu eXtreme

Hvis du opdaterer Bluebeam Vu, skal du downloade filen med den fulde version på siden Download og opdateringer .

Virksomhedsinstallation

Hvis du installerer Revu på flere computere, kan du kigge på siden Virksomhedsinstallation for at få flere oplysninger og links til virksomhedsopdateringer.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Opsætning

Opsætning

Stempler kan sendes via e-mail, gemmes på et netværk eller sendes til andre brugere som enhver anden fil.