Sådan bruger du Bluebeam® Revus® værktøjer til at sammenligne

Revus to funktioner til sammenligning, Sammenlign dokumenter og Sideoverlejring, gør det nemt at se forskellene mellem dine reviderede tegninger. Sammenlign dokumenter bruger annotationer i skyen til at markere ændringer, mens Sideoverlejring gør alle ændringer synlige ved at stable tegningerne oven på hinanden som lag. Du kan også kombinere de to funktioner for at få yderligere fordele. Her er nogle af funktionerne og de fremtrædende forskelle mellem dem:

Sammenlign dokumenter

• Forskelle mellem PDF-filer bliver vist som annotationer i skyen.
  • Brug af annotationslister gør det muligt at oprette rapporter og tildele.
  • Kan kun sammenligne to dokumenter på samme tid.
  • Kan sammenligne indførte annotationer og annotationer, der ikke er blevet indført.

Overlejr sider

• Stabler PDF-filer oven på hinanden via lag, som på et lysbord.
  • Kan sammenligne to eller flere dokumenter på samme tid.
  • Brug af lag gør det nemt at skjule specifikke revisioner hurtigt.
  • Kan kun sammenligne indførte annotationer.

Sådan bruger du Sammenlign dokumenter

Sammenlign dokumenter tager to PDF-filer, analyserer dem pixel for pixel og genererer en tredje PDF-fil med annotationer i skyen, som fremhæver alle forskelle mellem de to dokumenter. Du kan finde Sammenlign dokumenter under Dokument > Sammenligning > Sammenlign dokumenter. Se Hjælp til Revu for at få vejledning til alle funktionerne.Når du har oprettet den nye PDF-fil med ændringer i skyen, er der her nogle tips til, hvad du kan gøre efterfølgende:
  • De annotationer i skyen, som er genereret af Sammenlign dokumenter, er som standard låst. Højreklik på annotationer i skyen, og vælg Lås for at låse dem op. Det gør det muligt at redigere annotationen i skyen. Du kan nu f.eks. tildele denne sky til en medarbejder ved at bruge den brugerdefinerede kolonne Valg i annotationslisten, som gør dem opmærksom på, at de nu er ansvarlige for ændringen.
  • Hvis annotationen i skyen ikke er låst, kan du bruge kolonnen Flueben i annotationslisten til at bekræfte de ændringer, der er blevet håndteret. Alternativt kan du højreklikke på specifikke annotationer og vælge Svar, hvilket gør det muligt at efterlade en detaljeret kommentar vedhæftet til annotationen i skyen.
  • Opret en PDF-annotationsoversigt, som kan vise et billede af hver forandring. Hvis du klikker på billedet, bliver du ført direkte hen til ændringens nøjagtige placering i PDF-filen.

Sådan bruger du Sideoverlejring

Sideoverlejring tager to eller flere tegninger og stabler dem ovenpå hinanden som lag i en PDF-fil. Hver tegning tildeles en unik farve, så det er nemt at se forskellene mellem revisionerne. Du kan finde Sideoverlejring under Dokument> Sammenligning > Sideoverlejring. Se Hjælp til Revu for at få et detaljeret overblik over Sideoverlejring og alle funktionerne. Her er nogle avancerede teknikker, som du kan bruge med Sideovelejring:
  • Åbn fanen Lag, og klik på øjet ved siden af et hvilket som helst lag for at skjule den revision fra visningen. Hvis du klikker igen, dukker revisionen op igen. Det kan være brugbart, hvis du viser flere tegninger inde i overlejringen, og du har brug for at fokusere på nogle specifikke tegninger.
  • Klik på Vælg område i sideoverlejringens dialogboks Rediger for at begrænse overlejringen til ét specifikt område i stedet for at overlejre hele siden. Så kan du bruge funktionen Juster punkter til at sikre, at dine overlejringer arrangeres korrekt.
  • Du kan bruge Sideoverlejring til at stable dine byggefagområder i stedet for projektrevisioner. Hvert fagområde vises i PDF-filen som lag, hvilket gør det muligt nemt at slå dem til og fra efter behov.

Sådan bruger du begge to sammen

Sammenlign dokumenter og Sideoverlejring kan bruges sammen, hvilket hjælper med at gøre forskellene mellem dine tegninger endnu mere tydelige:
  1. Kør Sammenlign dokumenter på dine to PDF-filer.
  2. Klik på Fil > Annotationer > Eksport > Eksportér annotationer, når sammenligningen er færdig, og gem .bax-filen på din pc.
  3. Kør derefter Sideoverlejring på de samme to PDF-filer.
  4. Klik på Fil > Annotationer > Importér, og vælg den .bax-fil, som du oprettede tidligere, når overlejringen er genereret. Dette importerer annotationerne i skyen fra den første sammenligning ind i den nye overlejring.
Ved at kombinere disse to funktioner får du det bedste fra begge verdener. Annotationer i skyen gør dig opmærksom på området med ændringer, og den underliggende overlejring viser de opdateringer, der er foretaget.

Flere oplysninger

Sammenlign dokumenter – en artikel, som samler alle oplysningerne om Sammenlign dokumenter, der findes i Hjælp til Revu.Sideoverlejring – indeholder alle de oplysninger fra Hjælp til Revu, der er relateret til Sideoverlejring.

Videoer

Brugergrænseflade og navigation