Forklaring af visningstilstand (tidligere Bluebeam Vu) og annotationstilstand

Gælder for:

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Vu hedder nu visningstilstand

Vu er blevet udfaset som et selvstændigt produkt. Funktionerne findes nu i Revu i visningstilstand.

I stedet for at downloade Vu kan du downloade Revu og klikke på Brug som prøveversion, når du bliver bedt om at registrere din software. Dette giver dig adgang til alle Revus funktioner gratis i 30 dage. Når prøveversionen udløber, kan du fortsætte med at bruge Revu, men kun i visningstilstand.

Hvad visningstilstand og annotationstilstand gør

Med visningstilstand (tidligere Bluebeam Vu) kan du bruge opmålingsværktøjer, deltage i Studio-sessioner og -projekter og se dokumenter. Andre funktioner, der er tilgængelige i visningstilstand, omfatter MultiView, MultiView udvidet, Præsentationstilstand samt Profiler. Brugere med Open License vil finde visningstilstand særligt nyttig (se nedenfor).

I en Studio-session giver visningstilstand adgang til mange af markerings- og værktøjssætfunktionerne, der normalt er forbeholdt brugere af Revu med licens, herunder opmålinger, kommentarer og markeringer.

Visningstilstand giver dig også mulighed for at tjekke Studio-projektfiler ud, så du kan udfylde formularer og underskrive dokumenter. Ligesom med sessioner er det ikke muligt at tilføje filer.

Annotationstilstand giver fuld adgang til Revu-funktionerne, der er tilgængelige i din udgave. Du kan skifte mellem de to tilstande fra menuen Revu.

Revu visningstilstand og annotationstilstand
Skift mellem visningstilstand og annotationstilstand under menupunktet Revu.

Fordelene ved visningstilstand

Visningstilstand er generelt tilsigtet brugere, der ikke har registreret Revu eller har en Open License. Hvis du ikke tilhører denne gruppe af personer, har du kun brug for annotationstilstand.

Men hvis du er i denne gruppe personer, har visningstilstand to hovedfordele:

• Brugere, der ikke er registrerede – hvis du beslutter ikke at købe en licens efter at have installeret en prøveversion af Revu, kan du fortsætte med at bruge Revu gratis i visningstilstand.
  • Brugere med Open License – visningstilstand giver adgang til Revus basisfunktioner (se ovenfor) uden at optage en brugerlicens i din licenspulje. Hvis du bruger markeringstilstand (og derved optager en brugerlicens), kan du skifte til visningstilstand og frigøre din brugerlicens til en kollega.
    Hvis alle brugerlicenser med Open License er optaget, når du åbner Revu, åbnes Revu automatisk i visningstilstand.

Deaktiverede funktioner i visningstilstand

Følgende handlinger er deaktiveret i visningstilstand, uanset hvilke tilladelser du har:

• Opret en ny PDF-fil
  • Tilføj filer til en session
  • Gem kopier af sessionsfiler
  • Tilføj markeringer til en PDF-fil uden for sessionen
Derudover kan uregistrerede brugere ikke tilføje digitale signaturer til PDF-filer i visningstilstand.

Hvis du ikke arbejder i en session, vil de fleste værktøjer være deaktiveret og fremstå med gråt. Desuden vil visse menuer ikke være tilgængelige (f.eks. menuen dokumentmenuen).

Revu 20

Visningstilstand er generelt tilsigtet brugere, der ikke har registreret Revu eller har en Open License. Hvis du ikke tilhører denne gruppe af personer, har du kun brug for annotationstilstand.