Låsning vs. udligning af dine annotationer

Se forskellen på låsning og udligning af annotationer, og få anbefalinger til brug af hver funktion.

Relevante produkter

Bluebeam Revu
Med Bluebeam Revu kan du enten låse eller udligne annotationer for at forhindre, at de ved et uheld bliver flyttet eller redigeret. Men hvordan finder du ud af, hvilken funktion du skal bruge og hvorfor? Svaret kommer an på, hvad du forsøger at opnå: Vil du ændre annotationerne til en fast del af dokumentet, der ikke kan redigeres? Eller prøver du blot at sikre, at de ikke bliver ændret eller slettet ved et uheld? Lad os først kigge på forskellen på låsning og udligning og funktionernes fordele, så du bedre kan træffe en beslutning om, hvilken du skal bruge hvornår.

Låsning

Låsning af en annotation er nyttig, hvis du vil sikre, at den ikke ændres eller slettes ved et uheld, mens du arbejder i dokumentet. Denne funktion giver dig også fleksibiliteten ved at kunne eksportere eller kopiere annotationen og foretage visse ændringer, såsom at svare på den eller ændre status efter behov. Derudover kan du fjerne udligning individuelt, hvis der er flere låste annotationer. Få mere at vide om, hvordan du låser dine annotationer, i Revu-vejledningen.

Samkopiering

Når annotationer udlignes, fletter Revu dem ind i siden, hvilket gør dem til en del af det oprindelige indholdslag. Når det er gjort, kan du ikke ændre dem, og de vises ikke længere på annotationslisten. Selvom du kan højreklikke på en individuel annotation og udligne den, påvirker processen med at fjerne udligning alle annotationer på siden. Dette er den vigtigste forskel på låsning og udligning.

Processer, der forhindrer gendannelse af annotationer

Selvom du kan aktivere muligheden Tillad annotationsgendannelse i dialogboksen Samkopier markeringer, vil nedenstående funktioner ændre indholdet og forhindre, at udlignede annotationer gendannes.
  • Rediger tekst
  • Søg og erstat
  • Visk indhold ud
  • Klip indhold
  • Reparer sideindhold
  • Reducer filstørrelse
  • Anvend redigeringer
  • Farvebearbejdning
Dette kan nogle gange komme som en overraskelse, især hvis du arbejder på et dokument over længere tid. Dette kan f.eks. ske, hvis du bruger en arbejdsgang, hvor annotationer tilføjes og udlignes, inden filen gemmes og lukkes. Når dokumentet så åbnes igen næste gang, og du prøver at bruge en af de ovenstående funktioner, har du måske glemt, at annotationerne er blevet udlignet. Indholdslaget er blevet ændret, og annotationerne kan ikke gendannes.
Udlignede formularfelter kan ikke under nogen omstændigheder få fjernet udligningen.
Når det så er sagt, giver udligning af dine annotationer ikke kun fordelen ved, at de gøres “sikre”. Funktionen sørger også for, at annotationer vises i fremvisere og mobilapps, der kun kan vise PDF-indhold, og som ellers ikke ville kunne vise annotationerne i en PDF-fil. Få mere at vide om, hvordan du udligner dine annotationer, i Revu-vejledningen.