Ressourcer til fjernarbejde

Vi hjælper dig med at arbejde hjemmefra

Bluebeam er dedikeret til at give dig det, du har brug for til at kunne arbejde sikkert hjemmefra. Uanset om du gerne vil samarbejde med dit team i realtid eller blot har brug for hjælp med at installere Revu på hjemmecomputeren, finder du her nogle artikler og videoer, der kan hjælpe dig i gang.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Studio

Fejlmeddelelse

Når du har konfigureret et SharePoint-dokumentstyringssystem (DMS), bliver dette din standardplacering til at gemme og åbne dokumenter i Revu. Hvis du vil ændre standardplaceringen for Åbn/Gem tilbage til den lokale disk, skal du følge nedenstående trin: