"Your permission level is limited to Viewer" | Bluebeam Cloud

Denne artikel gælder for:

• Bluebeam Cloud — Web
  • Bluebeam Cloud — iOS
  • Bluebeam Cloud — Android

Problem

Når du åbner et Bluebeam Cloud-projekt, får du følgende fejlmeddelelse: "Your permission level is limited to Viewer. You may upgrade to claim a higher level."

Begrænset læseadgang i BB Cloud

Du støder på denne fejl og har begrænset adgang, selvom du har et Core- eller Complete-abonnement. Derudover bekræfter andre projektmedlemmer, at du er administrator i fanen Team. Med Læseadgang kan du ikke oprette nye projekter og kan ikke få adgang til indstillinger eller værktøjer, som du tidligere havde adgang til.

Årsag

Dette skyldes et cacheproblem med browseren/appen. For at teste det skal du logge ind på Bluebeam Cloud på en anden enhed eller prøve en anden browser.

Løsning

Hvis du vil fortsætte med at arbejde i Bluebeam Cloud på den samme enhed eller i den samme browser, skal du rydde din cache eller geninstallere appen. Følg nedenstående trin for fejlfinding i browseren/appen.

Bluebeam Cloud via webbrowser

Sådan rydder du browserens cache:

Bluebeam Cloud via iPad-appen

Sådan afinstallerer og geninstallerer du appen:

1. På startskærmen skal du trykke på ikonet for Bluebeam-appen og holde det nede, indtil en menu vises.
  2. Tryk på Remove App. Fjern Bluebeam Cloud-appen
  3. Tryk på Delete app, når du bliver bedt om det. Tryk på Delete igen for at bekræfte.
  4. Når appen er afinstalleret, skal du geninstallere den fra App Store. Klik herfor at få vejledning til geninstallation.

Bluebeam Cloud

Fejlfinding

Hvis du har et Core- eller Complete-abonnement med medlems-/administratortilladelser og er blevet nedgraderet til læseadgang i Bluebeam Cloud, kan du gennemgå følgende trin for at genoprette fuld adgang.