Revu-installationspakker

Denne side er til IT-administratorer, der udruller Revu på flere computere. Hvis du ønsker at installere Revu på en enkelt computer, skal du gå til vores Download-center.

Kom godt i gang

Læs instruktionerne i vores guide om, hvordan Revu installeres i hele virksomheden. Til eksisterende kunder: Bemærk, at installationsprocessen for Revu 20 er ændret.

Læs installationsguiden for Revu

Når du har installeret softwaren, anbefaler vi, at du læser vores vejledning til administratorer og lærer, hvordan du administrerer Revu-licenser regelmæssigt.

Installationsfiler (MSI) til Revu 20

Tag kontrol over implementeringen på tværs af din organisation med vores nye konfigurationsværktøj, der er klar til brug i virksomheder. Parametrene kan også angives i kommandolinjen eller konfigureres via et MSI-redigeringsprogram, f.eks. InstEd. Udrulning kan foretages på forskellige måder, herunder baseret på gruppepolitik eller Windows SMS

Disse pakker indeholder alle tre Revu-versioner, dvs. Standard, CAD og eXtreme. Du skal følge trinnene, der er beskrevet i installationsvejledningen, for at kunne vælge versionen og registrere installationerne.

Download 64-bit MSI    Download 32-bit MSI

Leder du efter en ældre version?