Revu 20 & Below IT Admin Resources

Ressourcer om Revu 20 og ældre til IT-administratorer

Læs følgende vejledninger for at implementere og administrere Revu 20 og ældre for flere enheder i din organisation uden problemer.

Jeg vil implementere Revu 20 eller ældre i hele virksomheden.

Implementeringsvejledning for Revu 20 [engelsk]

Download implementeringspakkerne, og lær, hvordan du implementerer Revu 20 hos alle dine brugere. Hvis du vil implementere ældre versioner af Revu, skal du vælge mellem følgende:

Revu 20 i et Citrix-miljø [engelsk]

Denne vejledning indeholder de oplysninger, du skal bruge til Citrix-baserede virtuelle miljøer. Gå til disse sider for ældre versioner:

Konsolider flere licenser til en ny licens [engelsk]

Lær, hvordan du konsoliderer flere perpetual licenses til en ny perpetual, enterprise eller open license.

Jeg vil administrere min software efter implementering.

Administrationsvejledning for Revu 20

Administrationsvejledning for Revu er din daglige guide til administration af Revu-installationer. Den hjælper dig med eventuelle ændringer, du skal foretage i dine Revu-installationer efter en implementering. Hvis du vil administrere ældre versioner af Revu, skal du vælge mellem følgende:

Brugervejledning til Bluebeam Gateway

Lær, hvordan du administrerer og rapporterer om din organisations licenser i vores administratorportal for Revu 20 og ældre, Bluebeam Gateway.

I ressourcerne til IT-administratorer for Revu 20 og ældre finder du alt, hvad du har brug for til at kunne implementere og administrere Revu på tværs af flere enheder.