IT Admin Handbook

IT-administratorhåndbog

I IT-administratorhåndbogen finder du alt det, hvad du har brug for til at kunne implementere og administrere Revu på tværs af flere enheder

Jeg vil implementere Revu i hele min organisation

Guide til implementering [Engelsk]

Download implementeringspakkerne, og lær, hvordan du implementerer Revu i hele din organisation.

Implementering i et Citrix-miljø [Engelsk]

Denne vejledning indeholder de oplysninger, du skal bruge til Citrix-baserede virtuelle miljøer

Konsolider flere licenser til en ny licens [Engelsk]

Lær, hvordan du konsoliderer flere evige licenser til en ny evig licens (Perpetual License), virksomhedslicens (Enterprise License) eller åben licens (Open License).

Jeg vil administrere min software efter implementering

Administrationsguide

Administrationsguide for Revu er din daglige guide til administration af Revu-installationer. Den hjælper dig med eventuelle ændringer, du skal foretage i dine Revu-installationer efter en implementering.

Gateway-vejledningen

Lær, hvordan du administrerer og rapporterer om din organisations licenser i vores administratorportal, Bluebeam Gateway.

I IT-administratorhåndbogen finder du alt, hvad du har brug for til at kunne implementere og administrere Revu på tværs af flere enheder.