Oversigt over tekniske tjenester

Bluebeams tekniske supportteam er her for at levere førsteklasses teknisk support til alle, fra brugere i små til større virksomheder.

Supportressourcer

Vi tilbyder omfattende onlineressourcer, herunder gratis hjælpevejledninger, ofte stillede spørgsmål og undervisningsmateriale. Besøg vores websted for at se vores produkter, eller benyt søgeknappen ovenfor.

Førsteklassessupport

Hvis du har et abonnement på Bluebeam, modtager du gratis versionsopgraderinger og adgang til vores erfarne tekniske supportmedarbejdere via telefon.

• 8:00am-8:00pm (ET) på engelsk (mandag til fredag)
  • 8:00am-5:00pm (GMT +1) på engelsk og svensk (mandag til fredag)

Træningsprogrammer

Vi tilbyder kurser til selvstudie gennem Bluebeam University samt personlig undervisning på stedet fra vores dedikerede Bluebeam-instruktører.

Bluebeam tilbyder teknisk support på to niveauer, hvor den mest omfattende support tilbydes på vores nyeste produkter på de understøttede operativsystemer.

Kernesupport

Vi leverer omfattende support for at holde din software kørende uden problemer. Dette omfatter hjælp til fejlfinding, svar på funktionsrelaterede spørgsmål og regelmæssigt opdaterede supportressourcer.

Gælder for: Revu 21, Revu 20, Bluebeam Cloud, iPad 3.10, Studio Prime

Support for tidligere versioner

Vi kan kun svare på grundlæggende spørgsmål om arbejdsgange og funktioner.

Gælder for: Revu 2019 og ældre, Studio Enterprise

Teknisk support via telefon er kun en mulighed for personer med et Bluebeam-abonnement eller en aktiv vedligeholdelsesaftale.