Revu 20 Starter Kit

Velkommen!

Vi hjælper dig med at komme godt i gang med Bluebeam Revu.

Som det første skal du sørge for, at Revu er installeret på din computer. Se vores trinvise installationsvejledning.

Oversigt

Nu, hvor du har installeret Revu, kan vi åbne det og udforske grænsefladen.

Denne korte introduktionsvideo viser dig, hvordan du navigerer rundt i Revus værktøjslinjer, paneler og hovedarbejdsområde.

For at begynde at bruge alle disse værktøjer skal vi åbne en PDF-fil. Du kan åbne en ved at gå til Filer > Åbn åbn mappe-ikon . Du kan også gøre Revu til din standard PDF-fremviser, så du kan vælge enhver PDF-fil på din computer og automatisk åbne den i Revu.

Tip: Når en fil er åben, kan du bruge dit musehjul på to måder: til at zoome eller rulle. Hvis du holder Ctrl-tasten nede, når du ruller, kan du hurtigt skifte imellem dem. Du kan også konfigurere dit musehjul til din smag.

Opret kommentarer og markeringer

Nu, hvor du har styr på grænsefladens grundfunktioner, kan vi begynde at tilføje markeringer som skyer, kommentarer og billedforklaringer til dit dokument.

Her er et overblik over de forskellige typer markeringer, du kan oprette i Revu.

Der findes et par måder, du kan gøre tilføjelse og administration af markeringer endnu simplere.

• Tilføj en sky på din tegning ved at trykke C på tastaturet og klikke-og-trække omkring det specifikke område.
  • Dobbeltklik på en markering, og indtast din kommentar i tekstboksen, der åbnes. Du kan gennemse dine kommentarer i annotationslisten senere.
  • Annotationslisten ikon for annotationslisten er, hvor du kan se og interagere med alle markeringerne på en side. Hvis du vil tilføje et svar eller en status til en markering, skal du højreklikke på en markering i listen eller på selve tegningen. Du kan endda filtrere alle kolonner og se markeringer efter type, godkendelsesstatus eller forfatter.

Tip: Vil du bruge forskellige former, farver og stilarter til at repræsentere forskellige personer, problemer eller fagområder? Du kan tilpasse dine markeringer og stempler, så de passer bedst til din arbejdsgang. Du kan gemme tilpassede markeringer eller stempler i Tool Chest tool chest-ikon ved at højreklikke på markeringen og vælge Tilføj til Tool Chest.

Nu ved vi, hvordan man tilføjer markeringer, så lad os begynde at samarbejde i Studio!

Samarbejde i skyen med Studio

Er du blevet inviteret til en Studio-session eller et projekt?

Studio er vores samarbejdsfunktion, der gør det muligt for dit team at gennemgå, lave markeringer og opdatere de samme filer på samme tid (sessioner) eller administrere og dele dine projekter online (projekter).

Lær, hvordan du logger på Studio med dit Bluebeam ID (BBID) og deltager i en session eller et projekt for at samarbejde med teamet.

Foretag opmålinger

Har du behov for at lave mængdeberegninger? Se denne video for at få et overblik over, hvordan opmålinger fungerer i Revu.

Lær, hvordan du vælger dine foretrukne enheder, indstiller skalaen for dit dokument og beregner længde og areal.

Du kan tilpasse dine opmålinger fra værktøjslinjen Egenskaber eller udvide panelet Opmålinger lineal-ikon for at få flere muligheder. Du kan endda indstille en separat skala for din tegning med visningsporte. [på engelsk]

FÅ MERE AT VIDE

Lær, hvordan du opmåler former med kurver og anvender tilpassede kolonner til mængdeberegninger (kun med Revu eXtreme).

Er du klar til at lære mere?

Onlinekurser

Bluebeam University har kurser om alt fra administration af tegninger, problemer i marken og estimeringer.

Tilmeld dig nu

Artikler med instruktioner

Find ud af, hvordan du bruger Revus funktioner, navigerer i grænsefladen og mestrer grundlæggende arbejdsgange.

Gennemse artikler

Hjælpevejledning [på engelsk]

Få dybdegående dokumentation om funktioner i Revu.

Udforsk guiden