Tilpassede biblioteker til Revu

Vi forstår, at der er mere end én måde at arbejde på.

Tilpas Revu med et af vores brugerdefinerede biblioteker. Gennemse biblioteket med værktøjssæt efter disciplin, download og tilpas et interaktivt stempel, importér en alternativ ordbog til stavekontrol, eller installer en ny Revu-profil komplet med værktøjslinjer, værktøjssæt, menuer og meget mere. Vores biblioteker giver dig mulighed for at tilpasse dine foretrukne Revu-værktøjer og have dem lige ved hånden, så du kan bruge og genbruge dem.

Værktøjssæt

Bluebeam gør din PDF-redigering til en nem træk og slip-manøvre. Vælg fra vores bibliotek af foruddefinerede værktøjssæt, der passer til netop dine arbejdsgange.

Installationsvejledning:

1. Klik på værktøjssættet, og gem det i mappen Overførsler. Derved gemmes en komprimeret .zip-fil .
  2. Gå til mappen Overførsler.
  3. Dobbeltklik på den komprimerede .zip-fil for at åbne den.
  4. Dobbeltklik på værktøjssættets .btx-fil for at importere den i Revu.

Bemærk: I Windows kan værktøjssæt gemmes på et netværksdrev, så de er tilgængelige for alle brugere. Se Virksomhedsinstallationsvejledningen til Revu [Engelsk] for at få vejledning i opsætning af delte værktøjssæt.

Stempler

Bluebeam opretter en lang række arkitektur- og teknikstempler, der opfylder vores kunders behov.

Installationsvejledning:

1. Klik på det stempel, du vil downloade, og gem det i mappen Overførsler. Derved gemmes en komprimeret .zip-fil .
  2. Gå til mappen Overførsler.
  3. Højreklik på den komprimerede .zip-fil, klik på Udpak alle, accepter standardindstillingerne, og klik på Pak ud.
  4. Start Revu, klik på Værktøjer > Stempel > Importer stempel, vælg stemplet fra den nye mappe i mappen Overførsler, og klik på Åbn.
  5. Næste gang, du vælger værktøjet Stempler, vises dette stempel på listen.

Interaktive stempler

Installationsvejledning

1. Vælg det stempel, du vil downloade. Når du har klikket på det, downloades en komprimeret .zip-mappe automatisk.
  2. Åbn mappen Downloads.
  3. Højreklik på den komprimerede .zip-mappe, vælg Udpak alle, acceptér standardindstillingerne, og vælg Udpak.
  4. Start Revu, vælg Værktøjer > Stempel > Importer stempel, og åbn den udpakkede mappe med det relevante stempelnavn.
    I mappen er der to PDF-filer med stempler Den ene er til placering af et enkelt stempel, mens batchstemplet er til anvendelse på flere sider på én gang. Importér begge dele eller bare den, du har brug for.
  5. Næste gang du vælger værktøjet Stempel, vises det eller de importerede stempler på listen.

Bemærk: Du kan finde flere oplysninger om tilpasning og redigering af dine interaktive stempler i denne artikel.

Profiler

Profiler er en nem måde at forme Revus brugergrænseflade til forskellige arbejdsgange ved at gemme værktøjslinjer, værktøjssæt, menuer og andre skærmindstillinger. Du kan også tilpasse udseendet og brugeroplevelsen ved at oprette og gemme dine egne brugerdefinerede profiler. Nedenfor finder du nogle foruddefinerede eksempler, som yderligere kan tilpasses dine behov eller bruges, som de er.

Installationsvejledning:

Bemærk: Disse profiler er kun kompatible med Revu 10 og nyere, og kun i Windows.

1. Klik på den profil, du ønsker at importere til computeren, og gem den i mappen Overførsler. En komprimeret .zip-fil bliver downloadet.
  2. Åbn mappen Overførsler, dobbeltklik på den komprimerede .zip-fil for at åbne den, og dobbeltklik derefter på den profil, der skal importeres i Revu.

Ordbøger

Bluebeam giver dig mulighed for at importere alternative ordbøger til stavekontrol. Ved at ændre ordbogen til stavekontrol kan du kontrollere stavningen af tekst på et andet sprog end det lokaltilpassede sprog, der installeres med Bluebeam Revu.

Installationsvejledning:

Vælg et sprog i rullemenuen nedenfor, hvorefter du begynder at downloade en zip-fil med ordbogen for det pågældende sprog. Gå derefter til Revu > Indstillinger fra Kommandolinjen. Når dialogboksen Indstillinger åbnes, skal du vælge Stavning i menuen og klikke på knappen Importér. Søg efter zip-filen for din ordbog, og klik derefter på Åbn.

Bemærk: Ordbøger er kun tilgængelige i Windows og kun for installationer på engelsk i Revu 2015 og tidligere.

Tilpas Revu med en af vores udvidelser. Gennemse biblioteket med værktøjssæt efter disciplin, download og tilpas et interaktivt stempel, importér en alternativ ordbog til stavekontrol, eller installer en ny Revu-profil komplet med værktøjslinjer, værktøjssæt, menuer og meget mere. Vores udvidelser giver dig mulighed for at tilpasse dine foretrukne Revu-værktøjer og have dem lige ved hånden, så du kan bruge og genbruge dem.