Bluebeam Drawingsin käyttöikä päättyy 21.3.2023

Aiemmin aktiivisiin ylläpitotilauksiin sisältynyt Bluebeam Drawings lähestyy käyttöiän päättymistä.

Bluebeam Drawings ei enää sisälly ylläpitohankintoihin 22 maaliskuuta 2022 alkaen. Virallinen käyttöiän päättymispäivämäärä on 21. maaliskuuta 2023.

Virallisen käyttöiän päättymispäivämäärän jälkeen Bluebeam Drawings ei ole enää käyttäjien käytettävissä eikä tuote ole oikeutettu täyteen tekniseen tukeen.

Jatkuvat toiminnot

Jos haluat käyttöösi samankaltaisia toimintoja kuin Drawingsissa, suosittelemme toimimaan seuraavasti:

• Olemme julkaisseet Bluebeam Cloudin – verkko- ja sovellusratkaisujen kokonaisuuden, jonka avulla voit käyttää projektidokumentteja, merkitä piirustuksia ja suorittaa kokonaisia työnkulkuja liikkeellä ollessasi. Aloita jo tänään! [EN]
  • Revu for iPad -sovelluksellamme voit helposti tarkastella asiakirjoja ja tehdä niihin merkintöjä sekä tehdä yhteistyötä projektien sidosryhmien kanssa. Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.

Saat lisätietoja tuetuista tuotteista ja versioista tästä artikkelista.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin.

ILMOITUKSET

Piirustukset

Käyttöiän päättyminen

Vanha

Lue lisää Bluebeam Drawingsin käyttöiän päättymisen tuesta.