Bluebeam-rekisteröitymisen virheet

Yhteenveto

Mitä tulisi tehdä, jos saat virheviestin ohjelmistoa rekisteröidessäsi.

Tuotteet, joita tämä koskee

Bluebeam® Revu®

Ongelma

Saat jonkin alla luetelluista virheviesteistä, kun yrität rekisteröidä Bluebeam-ohjelmistoa.

Ratkaisu

Tarkista käyttöoikeustodistus

Ensimmäiseksi on syytä tarkistaa, että ohjelmistoversio (Standard, CAD tai eXtreme®) ja versionumero, jotka näkyvät Registration (Rekisteröinti) -valintaikkunassa, sekä syöttämäsi sarjanumero ja tuotetunnus ovat samat kuin käyttöoikeussopimuksessa, joka lähetettiin sähköpostitse osoitteesta registration@bluebeamops.com.
Jos olet kadottanut käyttöoikeussopimuksen, pyydä siitä uusi kopio käyttöoikeus- ja rekisteröintituesta.
Alla näet yleisimmät virheviestit, joita saatat saada Revun rekisteröinnin yhteydessä. Näet virheen ratkaisun napsauttamalla viestiä.