Revu 20:n yhteensopivuus- ja järjestelmävaatimukset

Bluebeam® Revu® 20:n yhteensopivuus- ja järjestelmävaatimukset

Käyttöjärjestelmät

• Windows® 11 (32- ja 64-bittinen)
  • Windows® 10 (32- ja 64-bittinen)
  • Windows 8,1 (32- ja 64-bittinen)
Koska Windows 10 S-tilassa sallii vain sovellusten asennuksen Microsoft Storesta, Revu ei ole yhteensopiva S-tilassa olevan Windows 10:n kanssa.
Microsoft lopettaa Windows 7 -tuen 14. tammikuuta 2020. Emme pysty tukemaan Revu-ohjelmistoja Windows-versioissa, joita ei enää tueta. Lisätietoja on teknisten palvelujen kuvauksissa.

Microsoft® .NET Framework 4.7.1 asennetaan asennuksen yhteydessä, jos työasemaan ei ole jo asennettu vähintään .NET 4.7.1 -versiota. Lisätietoja .NET Frameworkistä löydät täältä.

Windows 10 -koneissa on oltava Windows 10 Anniversary -päivitys tai uudempi, jotta ne voivat asentaa .NET Framework 4.7.1:n. Lisätietoja on Microsoftin verkkosivustolla.

Virtuaaliympäristöt

Bluebeam Revulla on Citrix Ready® -sertifiointi XenApp®-versioita 6.5–7.6 sekä XenDesktop-versioita 7.14, 7.16, 7.17, 7.18 ja 7.15 LTSR varten.Jotta käyttöoikeussopimusta noudatettaisiin, kunkin organisaation on ostettava niin monta käyttöoikeutta kuin organisaatiossa on Revu-käyttäjiä.Huomaathan, että Windows Server® 2012 R2 -versioita ja uudempia tuetaan Citrix-ympäristöissä.

Laajennukset

Kukin Bluebeam Revu -versio (Standard, CAD ja eXtreme®) sisältää eri laajennukset yhden napsautuksen PDF-luontia varten.

Microsoft Office®

Standard CAD eXtremeMicrosoft Office 2010–2021 (Word®, Excel®, PowerPoint®) ja Office 365® (tuetaan paikallisesti asennettujen sovellusten yhteydessä). Bluebeam PDF -tulostin tukee aiempia Office- ja Office 365 Online -sovelluksia.Microsoft Outlook® 2010–2019

SharePoint®

Standard CAD eXtremeSharePoint® Server 2019–2021, SharePoint Foundation 2013–2021*Palvelimen konfiguraation komponentti Internet Explorer -integrointia varten on valinnainen. Tämä komponentti edellyttää Internet Explorer 11 -versiota.

ProjectWise®

Standard CAD eXtremeProjectWise CONNECT Edition versio 10.

AutoCAD®

CAD eXtremeAutoCAD 2017–2023 (yhteensopiva myös AutoCAD-alustaa käyttävien Autodesk®-tuotteiden kanssa, esimerkiksi Architecture, Civil ja Mechanical).*Bluebeam tukee ainoastaan Autodeskin tukemia Windows-versioissa käytettäviä AutoCAD-sovelluksia.

AutoCAD (3D PDF -luonti)

CAD eXtremeAutoCAD 2017–2023

AutoCAD LT®

Standard CAD eXtremeAutoCAD LT 2017–2023Bluebeam PDF -tulostin tukee AutoCAD LT -versiota. Kahden painikkeen työkalurivi lisätään AutoCAD LT -versioon, joka luo PDF-tiedostoja Bluebeam PDF -tulostimen avulla.

Revit®

CAD eXtremeRevit 2017–2023

Revit (3D PDF -luonti)

CAD eXtremeRevit 2017–2023

CAD eXtremeNavisworks Manage 2017–2023, Navisworks Simulate 2017–2023

SketchUp® Pro (3D PDF -luonti)

CAD eXtremeSketchUp Pro 2017–2021

SolidWorks®

CAD eXtremeSolidWorks 2017–2021

Muut sovellukset

Standard CAD eXtremeBluebeam PDF -tulostin toimii kaikkien tietokoneeseen asennettujen CAD- ja Windows-sovellusten kanssa. Tällaisia sovelluksia ovat esimerkiksi AutoCAD LT, Revit LT, vanhemmat Revit-versiot, Autodesk Inventor ja MicroStation.

Bluebeam PDF -tulostin ei tue virtualisointia, uudelleennimeämistä eikä tulostuspalvelimia.

PDF/A-tuki

Bluebeam Revu tukee PDF/A-1b-yhteensopivien, ISO®-standardien mukaisten tiedostojen luontia.

Laitteisto

Seuraavat vaatimukset koskevat sekä Windows-pöytätietokoneita että -tabletteja.

Vähimmäisvaatimukset

Näyttö
1024 × 768360°-valokuvien näyttämiseen vaaditaan näytönohjain, joka tukee OpenGL® 3.0 -versiota tai sitä uudempaa versiota.
Suoritin
Pöytätietokoneet ja tabletit: 1 GHz:n suoritin tai vastaava (suositus, katso lisätiedot alla)
Tabletit: Intel® i3 -suoritin tai vastaava
RAM-muisti
4 Gt (32-bittinen Windows)
8 Gt (64-bittinen Windows)
Kiintolevy
Vapaata tilaa saatetaan tarvita vähintään 5 Gt
Revu ja tavalliset toimistoasiakirjat
Kun Revua käytetään toimiston perustehtävien yhteydessä, voidaan käyttää keskitasoista, edellä mainitut vaatimukset täyttävää tietokonetta.
Revu ja suuri määrä suunnitteluasiakirjoja
Kun käsitellään suuria piirustussarjoja (kuten rakennusprojektin tarjouksia), joiden PDF-tiedostot saattavat sisältää satoja suurikokoisia piirustuksia, on suositeltavaa, että työasemissa on asianmukainen määrä muistia ja suoritinresursseja. Suositeltava laitteistokokoonpano on 64-bittinen Windows, jossa on vähintään kaksiytiminen Intel i5 -suoritin ja vähintään 8 Gt RAM-muistia. Revu toimii myös tätä vaatimattomammissa järjestelmissä, mutta työaseman toiminta on optimaalista, kun mainitut vaatimukset täyttyvät.
Optinen merkintunnistus Revulla
Kun käytetään Revu eXtreme -ohjelmiston optista merkintunnistusta, 64-bittistä Windowsia suositellaan optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi.