Bluebeam Revu -yhteensopivuus

Käyttöjärjestelmät

• Windows 10 (32- ja 64-bittinen)
  • Windows 8,1 (32- ja 64-bittinen)
  • Windows 7 SP1 (32- ja 64-bittinen)

.NET Framework 4.5.2 asennetaan asennuksen yhteydessä, jos työasemaan ei ole jo asennettu vähintään .NET 4.5 -versiota. Lisätietoja .NET Framework -kirjastosta on täällä.

Virtuaaliympäristöt

Revulla on Citrix Ready -sertifiointi XenApp 6.5-7.6- ja XenDesktop 7-7.6 -ympäristöjä varten.Jotta pystyt noudattamaan käyttöoikeussopimustamme, sinun on ostettava niin monta käyttöoikeutta kuin organisaatiossasi on Revu-käyttäjiä.Huomioi, että Windows Server 2008 R2 -versiota ja uudempia tuetaan Citrix-ympäristöissä.

Liitännäiset

Kukin Bluebeam Revu -versio (Standard, CAD ja eXtreme) sisältää eri liitännäiset yhden napsautuksen PDF-luontia varten.

Microsoft Office

Standard CAD eXtremeMicrosoft® Office 2007 – 2016 (Word, Excel®, PowerPoint®) ja Office 365 (tuetaan paikallisesti asennettujen sovellusten yhteydessä). Bluebeam PDF -tulostin tukee aiempia Office- ja Office 365 Online -sovelluksia.Microsoft Outlook 2007 – 2016

SharePoint

Standard CAD eXtremeSharePoint® Services 2007, SharePoint Foundation 2010 – 2013, SharePoint Server 2007 – 2013* Palvelinpuolen määritysosa Internet Explorer -integrointia varten on valinnainen. Osa edellyttää vähintään IE 11 -versiota.

AutoCAD

CAD eXtremeAutoCAD® 2013 – 2017 (yhteensopiva myös AutoCAD-ympäristössä luotujen Autodesk®-tuotteiden (mm. Architecture, Civil ja Mechanical) kanssa).* Bluebeam tukee ainoastaan Autodeskin tukemia Windows-versioissa käytettäviä AutoCAD-sovelluksia.

AutoCAD (3D PDF -luonti)

CAD eXtremeAutoCAD 2013 – 2017

AutoCAD LT

Standard CAD eXtremeAutoCAD LT 2013 – 2017Bluebeam PDF -tulostin tukee AutoCAD LT -versiota. Kahden painikkeen työkalurivi lisätään AutoCAD LT -versioon, joka luo PDF-tiedostoja Bluebeam PDF -tulostimen avulla.

Revit

CAD eXtremeRevit® 2013 – 2017

Revit (3D PDF -luonti)

CAD eXtremeRevit 2013 – 2017

CAD eXtremeNavisworks® Manage 2013 – 2017Navisworks Simulate 2011 – 2017

SketchUp Pro (3D PDF -luonti)

CAD eXtremeSketchUp® Pro 2013 – 2017

SolidWorks

CAD eXtremeSolidWorks® 2010 – 2017

Muut sovellukset

Standard CAD eXtremeBluebeam PDF -tulostin toimii kaikkien tietokoneeseen asennettujen CAD- ja Windows-sovellusten kanssa, kuten AutoCAD LT, vanhemmat Revit LT-versiot, Autodesk Inventor, MicroStation, Pro/Engineer, Unigraphics.

PDF/A-tuki

Bluebeam Revu tukee PDF/A-1b-yhteensopivien, ISO-standardien mukaisten tiedostojen luontia.

Laitteisto

Seuraavat vaatimukset koskevat sekä Windows-pöytätietokoneita että -tabletteja.

Vähimmäisvaatimukset

Näyttö
1024 x 768
Suoritin
Pöytätietokoneet ja tabletit: 1 GHz:n suoritin tai vastaava (suositus, katso lisätiedot jäljempää)
Tabletit: Intel i3 -suoritin tai vastaava
RAM-muisti
4 Gt (32-bittinen Windows)
8 Gt (64-bittinen Windows)
Kiintolevy
Vapaata tilaa voidaan tarvita enintään 5 Gt
Tavallisten toimistoasiakirjojen käsitteleminen Revulla
Kun Revua käytetään toimiston perustehtävien yhteydessä, voidaan käyttää tavallista, edellä mainitut vaatimukset täyttävää tietokonetta.
Suurten suunnitteluasiakirjamäärien käsitteleminen Revulla
Kun käsitellään suuria piirustussarjoja (kuten rakennusprojektin tarjouksia), joiden PDF-tiedostot saattavat sisältää satoja suurikokoisia piirustuksia, työasemissa tarvitaan asianmukainen määrä muistia ja suoritinresursseja. Suositeltava laitteistokokoonpano on 64-bittinen Windows, jossa on vähintään kaksiytiminen Intel i5 -suoritin ja vähintään 8 Gt RAM-muistia. Revu toimii myös tätä vaatimattomammissa järjestelmissä, mutta työaseman toiminta on optimaalista, kun mainitut vaatimukset täyttyvät.
Optinen merkintunnistus Revulla
Kun käytetään Revu eXtreme -ohjelmiston optista merkintunnistusta, 64-bittistä Windowsia suositellaan optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi.