Revu 20:n ja sitä vanhempien versioiden asennusopas

Tämä artikkeli koskee seuraavia:

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Siirry muihin versioihin:

Tässä oppaassa kerrotaan, miten Revu asennetaan yhdelle tietokoneelle. Jos olet IT-järjestelmänvalvoja ja haluat ottaa Revun käyttöön useissa tietokoneissa, tutustu IT-järjestelmänvalvojan oppaaseen.

Jos olet jo asentanut Revun kokeiluversiona, lue ohjeet Revun rekisteröimiseen.

Ennen asennusta

• Varmista yhteensopivuus ja päivitä Windows: Varmista, että järjestelmäsi on yhteensopiva Revun kanssa. Voit tarkistaa sen Bluebeam Revu -yhteensopivuuskaaviosta. Tarkista Windows-päivitykset ja käynnistä tietokone uudelleen tarvittavan monta kertaa. Jos et tee tätä, .NET Frameworkin ja Revun asennuksissa voi ilmetä ongelmia.
  • Tallenna työsi ja sulje kaikki käynnissä olevat ohjelmat, sillä järjestelmä täytyy ehkä käynnistää uudelleen ennen kuin asennus on valmis. Jos olet Studio-käyttäjä, tarkista kaikki projektikansiot ja varmista, että odottavat istuntokohteet on ladattu, jotta mahdolliset versioiden väliset tietoristiriidat vältetään. Lisätietoja muutosten täsmäyttämisestä saat napsauttamalla tätä.
  • Haluatko säilyttää nykyisen Revu-asennuksen? Selvitä, tarvitsetko rinnakkaista asennusta

Revun asentaminen

1. Jos haluat asentaa Revu 20:n tai sitä vanhemman version, tutustu latausarkistoomme.
  2. Avaa lataamasi Revu-asennustiedosto.
  3. Kun InstallShield Wizard ‑valintaikkuna avautuu, valitse haluamasi kieli ja napsauta Seuraava.
    Kuva asennusikkunasta
    Valitse kieli pudotusvalikosta.
  4. Jos asennettuna on Revun aiempi versio (Revu 2016 ja sitä uudemmat versiot), näkyviin tulee Installation Options (Asennusvaihtoehdot) -valintaikkuna.
    • Valitse Upgrade (Päivitä), jos haluat päivittää ohjelmistosi uusimpaan versioon (esim. Revu 2019 versioon Revu 20).
    • Valitse rinnakkaisasennus, jos tarkoituksesi on kokeilla Revun uutta versiota ennen ostoa. Tällä tavoin koneellasi voi olla useita Revu-esiintymiä rinnakkain.
    Asennusvaihtoehtoja näyttävä kuva asennusikkunasta
    Valitse asennusvaihtoehto, jos olet jo asentanut Revun aikaisemman version.
  5. Kun olet valinnut haluamasi vaihtoehdon, napsauta Asenna.
  6. Kun Bluebeamin rekisteröinti-ikkuna avautuu, anna sarjanumero ja tuoteavain, jotka löydät käyttöoikeustodistuksesta, joka lähetettiin sinulle sähköpostiosoitteesta registration@bluebeamops.com oston yhteydessä. Jos et löydä käyttöoikeustietojasi, lue ohjeet Revu-tuoteavaimen etsimiseen.

Kuva rekisteröintivalintaikkunasta
    Anna sarjanumero ja tuoteavain Revun rekisteröintiä varten, tai valitse Käytä kokeiluversiona.
  7. Valitse Register (Rekisteröi). Jos et ole vielä ostanut käyttöoikeutta tai haluat rekisteröidä tuotteen myöhemmin, valitse Use as Trial (Käytä kokeiluversiona).
  8. Kun viimeinen asennusikkuna avautuu, napsauta Finish (Valmis). Älä käynnistä Revua tai Bluebeam Administrator -työkalua, ennen kuin olet napsauttanut Finish (Valmis) -painiketta ja viimeinen asennusikkuna on sulkeutunut.

Asennus on nyt valmis. Saatat joutua käynnistämään Windowsin uudelleen ennen jatkamista. Tallenna kaikki tiedostot ja sulje muut ohjelmat ennen uudelleenkäynnistystä.

Vianmääritys

Mikäli rekisteröintiprosessin aikana tapahtuu virheitä, löydät listan yleisimmistä ratkaisuista linkistä Revu registration errors. Jos ongelma jatkuu, ota meihin yhteyttä, niin saat lisätukea rekisteröintiin ja asennukseen.

Muut tämän artikkelin versiot

Revu 2017 ja sitä vanhemmat versiot

Yhteenveto

Asennusopas: Bluebeam Revu- ja Vu 2017 -sovellusten asentaminen

Tuotteet, joita tämä koskee

Bluebeam Revu ja Vu 2017

Kiitos, että valitsit Bluebeam Revu 2017 -sovelluksen! Tässä oppaassa kerrotaan, miten Revu asennetaan Windows-tietokoneeseen.

Tässä artikkelissa käytetään Windows 10 -käyttöjärjestelmää, mutta ohjeet pätevät lähes sellaisinaan myös Windows 8.1- ja Windows 7 SP 1 -käyttöjärjestelmissä.

Jos haluat ottaa Revun käyttöön useissa tietokoneissa, tutustu Revu 20:n ja sitä vanhempien versioiden IT-järjestelmänvalvojien resursseihin (niihin sisältyvät esimerkiksi MSI-käyttöönottopaketit), Revu-käyttöönotto-oppaaseen ja Revu-hallintaoppaaseen.

Bluebeam Revu -sovelluksen lataaminen

Näissä ohjeissa oletetaan, että Bluebeam Revun asennustiedosto on jo ladattu. Jos et ole vielä ladannut käyttöoikeustodistuksessasi mainitun version mukaista asennusohjelmaa, siirry Downloads & Updates (Lataukset ja päivitykset) -sivulle lataamaan se
.

Tarkista Windows-päivitykset

Ennen kuin aloitat Revun asentamisen, kannattaa tarkistaa, että Windows-päivityksesi ovat ajan tasalla ja että järjestelmän odottavat uudelleenkäynnistykset on tehty.

Odottava uudelleenkäynnistys voi aiheuttaa ongelmia Microsoft .NET Frameworkin ja Revun asennuksessa.

Windows 10

Voit tarkistaa tietokoneen päivitykset napsauttamalla Windowsin aloituspainiketta ja valitsemalla Asetukset > .Päivittäminen ja suojaus. Katso, lukeeko näytössä Laitteesi on ajan tasalla.

Jos näet viestin Uudelleenkäynnistys on ajoitettu, valitse Käynnistä uudelleen nyt, tai jos päivityksiä on saatavilla, valitse Asenna nyt. Tämä on tehtävä, jotta Windowsin päivitysprosessi saadaan suoritettua loppuun.

Windows 7

Voit tarkistaa tietokoneen päivitykset napsauttamalla Windowsin aloituspainiketta, kirjoittamalla Windows Update ja painamalla Enter-näppäintä. Katso, lukeeko näytössä Windows on ajan tasalla.

Jos näet viestin Päivitysten asennus onnistui ja Käynnistä uudelleen nyt päivitysten asennuksen viimeistelemiseksi, valitse Käynnistä uudelleen nyt päivitysten asennuksen viimeistelemiseksi. Tämä on tehtävä, jotta Windowsin päivitysprosessi saadaan suoritettua loppuun.

Bluebeam Revu -sovelluksen asentaminen

1. Aloita asennus kaksoisnapsauttamalla Bluebeam Revun asennustiedostoa, jonka latasit aiemmin.
  2. Kun InstallShield Wizard -valintaikkuna avautuu, valitse haluamasi kieli (jos eri kuin oletuksena valittu) ja napsauta Next (Seuraava).
  3. Jos tietokoneeseen on asennettu Revu 2016, näkyviin tulee Previous Version Detected (Aiempi versio havaittu) -valintaikkuna. Jos olet päivittänyt Revu-lisenssin Revu 2017:ään, valitse Upgrade Previous Version (Päivitä aiempi versio). Jos et ole päivittänyt lisenssiä, vaan asennat Revu 2017:n kokeillaksesi uutta versiota ennen ostoa, valitse Maintain Previous Version (Säilytä aiempi versio). Kun olet valinnut, haluatko säilyttää vai päivittää aiemman version, napsauta Next (Seuraava) -painiketta.
    Kumpikin vaihtoehto siirtää olemassa olevat Revu-asetuksesi uuteen versioon.

4. Lue käyttöoikeussopimus huolellisesti. Jos hyväksyt sen, valitse I accept the terms in the license agreement (Hyväksyn käyttöoikeussopimuksen ehdot) ja napsauta Next (Seuraava) -painiketta.
  5. Valitse tarvittaessa asennettava tuote (Standard, CAD tai eXtreme) ja napsauta Next (Seuraava) -painiketta.
  6. Valitse asennusasetukset: Jos hyväksyt oletuskansion, valitse Asenna ja napsauta Seuraava-painiketta.

Jos haluat asentaa ohjelmiston eri kansioon, valitse Browse (Selaa), valitse asennussijainti ja jatka asennusta napsauttamalla Next (Seuraava) -painiketta.

7. Tässä vaiheessa Windows 8.1 / 7 SP1 -tietokoneisiin asennetaan myös Microsoft .NET Framework 4.5.2, jos tietokoneeseen ei ole asennettu .NET-versiota 4.5 tai uudempaa. Joissakin tapauksissa tämä voi kestää pitkään. Odota rauhassa asennuksen valmistumista.
    Revun asennus ei onnistu kunnolla ilman .NET Framework 4.5:tä tai uudempaa.
  8. Jos tietokone vaatii uudelleenkäynnistystä .NET Framework -asennuksen jälkeen, valitse Restart Now (Käynnistä uudelleen nyt).
Joskus .NET Framework 4.5.2 -uudelleenkäynnistyskehotus jää Bluebeam Revu -asennusikkunan taakse. Jos näin käy, tuo kehotus päällimmäiseksi napsauttamalla Windows-tehtäväpalkissa .NET Framework -painiketta ja valitse Restart Now (Käynnistä uudelleen nyt).

Kun .NET Framework on asennettu ja Windows käynnistetty uudelleen, odota, kunnes Revun asennus jatkuu. Revun asennus jatkuu automaattisesti sen jälkeen, kun Windows on täysin käynnistynyt ja kaikki käynnistyksen yhteydessä käynnistettävät ohjelmat on ladattu. Jos Outlook käynnistyy, se on suljettava ennen Revu-asennuksen viimeistelemistä.

• Kun Bluebeam-rekisteröintinäyttö avautuu, anna ohjelmiston ostamisen yhteydessä lähetetyssä käyttöoikeustodistuksessa oleva sarjanumero ja tuotavain ja napsauta Register (Rekisteröi). Jos et ole ostanut käyttöoikeutta tai haluat rekisteröidä tuotteen myöhemmin, valitse Use as Trial (Käytä kokeiluversiona). Jos valitset Cancel (Peruuta), rekisteröintiprosessi ohitetaan ja kokeiluversio aktivoidaan.
  • Kun viimeinen asennusikkuna avautuu, napsauta Finish (Valmis). Älä käynnistä Revua tai Bluebeam Administrator -työkalua, ennen kuin olet napsauttanut Finish (Valmis) -painiketta ja viimeinen asennusikkuna on sulkeutunut.
  • Asennus voi vaatia Windowsin uudelleenkäynnistystä. Tallenna kaikki tiedostot ja sulje muut ohjelmat, ennen kuin aloitat uudelleenkäynnistyksen valitsemalla Kyllä.

Asennusongelmat

Mahdollisista asennusongelmista ja niiden ratkaisemisesta on lisätietoja Usein kysytyissä kysymyksissä. Jos saat virheilmoituksen rekisteröinnin yhteydessä, katso lisätietoja Bluebeam-rekisteröintivirheitä koskevasta artikkelista.

Jos ongelma ei ratkea, ota meihin yhteys käyttöoikeuksia ja rekisteröintiä koskevissa kysymyksissä tai jos tarvitset ohjelmistotukea.

Asennus

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 ja sitä vanhemmat versiot

Asennus

Kiitos, että valitsit Revun! Tässä oppaassa kerrotaan, miten Revu asennetaan Microsoft Windows -tietokoneeseen. Jos haluat ottaa Revun käyttöön useissa tietokoneissa, tutustu Revu 20:n ja sitä vanhempien versioiden IT-järjestelmänvalvojien resursseihin, Revu-käyttöönotto-oppaaseen ja Revu-hallintaoppaaseen.