Käyttöiän päättymisen usein kysytyt kysymykset

• Revu 2019
  • Revu 2018
  • Revu 2017 ja sitä vanhemmat versiot
  • Vu 2017 ja sitä vanhemmat versiot
  • Bluebeam Drawings

Bluebeam luo parempaa huomista investoimalla uuteen tekniikkaan ja tuoteparannuksiin alan suurimpiin haasteisiin vastaamiseksi. Kun jatkamme investointejamme tulevaisuuteen, meidän täytyy jossain vaiheessa lopettaa vanhojen versioiden tukeminen ja niiden toiminnan takaaminen.

Tästä syystä tiettyjen tuotteidemme tuki päättyy 21. maaliskuuta 2023. Alla olevasta taulukosta ja alla olevista usein kysytyistä kysymyksistä saat lisätietoja tästä aloittamastamme käyttöiän päättymisohjelmasta ja siitä, miten tämä vaikuttaa kaltaisiisi käyttäjiin.

Käyttöiän päättymisen määritelmät ja päivämäärä

Alla olevan taulukon päivämäärät koskevat seuraavia tuotteita, joiden käyttöikä on päättymässä pian:

Vaihe Kuvaus Päivämäärä
Kehittämisen päättyminen Tämä tarkoittaa sitä, että Bluebeamin tuotekehitys- ja suunnittelutiimit eivät enää julkaise korjauksia ja päivityksiä kyseiselle tuotteelle tietystä päivämäärästä alkaen. Kaikkien tähän käyttöiän päättymisen ohjelmaan kuuluvien tuotteiden kehittäminen on jo päättynyt.
Myynnin päättyminen Tämä tarkoittaa sitä, että Bluebeam lopettaa kyseisen tuotteen/palvelun myynnin tietystä päivämäärästä alkaen eikä enää salli asiakaskohtaisten käyttöoikeuksien lisäämistä. 22 maaliskuuta 2022
Tuen päättyminen Bluebeam ei enää tarjoa teknistä tukea kyseisille tuotteille tietyn päivämäärän jälkeen. 21. maaliskuuta 2023 tai vuosi myynnin päättymisen jälkeen
Käyttöiän päättyminen Studio ja muut pilvipalvelut eivät enää ole tiettyjen käyttäjien käytettävissä tietystä päivämäärästä eteenpäin. Kyseisten tuotteiden pysyviä käyttöoikeuksia ei voi enää alentaa, siirtää tai rekisteröidä uudelleen. 21. maaliskuuta 2023 tai vuosi myynnin päättymisen jälkeen
Voit tarkistaa kattavan luettelon tuotteista, joiden käyttöiän päättyminen lähestyy tai joiden käyttöikä on jo päättynyt, Bluebeamin käyttöiän päättymisen tukisivulta.

Käyttöiän päättymisen kysymykset

Miksi Bluebeam toteuttaa tällaisen käyttöiän päättymisen ohjelman?

Bluebeam investoi uuteen infrastruktuuriin ja tekniikkaan tavoitteenaan tarjota täysin pilvi- ja datakeskeinen tuoteportfolio. Kun keskitämme kehitystyötä ja investointeja tulevaisuuden visiomme mukaisesti, emme voi enää tukea tai taata vanhojen versioiden toimivuutta.

Miksi Bluebeam ilmoittaa myynnin päättymisestä, vaikka käyttöiän päättymiseen on vielä ainakin vuosi?

On normaalia, että myynti päättyy ennen käyttöiän päättymistä. Bluebeam tekee tämän varmistaakseen, että se voi täyttää aktiivisten sopimusten mukaiset velvoitteensa, mukaan lukien ylläpitosopimukset ja takuut.

Jatkaa Bluebeam tukea Revu 20:lle?

Odotamme jatkavamme Revu 20:n tukemista vuoden 2024 puoliväliin asti. Jos ja kun Revu 20:n käyttöiän päättyminen lähestyy, lähetämme asianmukaiset ilmoitukset vähintään 12 kuukautta etukäteen.

Mistä tiedän, mitä Revu-versiota käytän?

Saat ohjeet käyttämäsi Revu-version tarkistamiseen tästä artikkelista.

Kannattaako minun siirtyä Revu 20:een vai odottaa seuraavaa versiota?

Jos olet uusi asiakas, suosittelemme, että aloitat Revun käytön nyt, jotta voit maksimoida tuottavuuden luokkansa parhaan projektitehokkuuden ja yhteistyöratkaisumme avulla. Jos lisäät tilaukseesi ylläpitosopimuksen, saat oikeuden päivittää uusimpaan versioon, kun se julkaistaan 2022 puolivälissä.

Jos olet nykyinen asiakas, suosittelemme päivittämään Revun seuraavaan versioon, joka tulee saataville 2022 puolivälissä. Näin saat parhaan hyödyn ratkaisuistamme. Tuleva versio tarjoaa sinulle seuraavat edut:

• Voit tehdä töitä helpommin: merkinnät, työkalut ja asiakirjat ovat käytettävissäsi aina sijainnista riippumatta.
  • Lisää liikkuvuutta saumattomalla yhteydellä uusiin pilvipohjaisiin ratkaisuihimme.
  • Kertakirjautuminen parantaa suojausta.
Jos ostan nyt Revu 20:n tai minulla on se jo, voinko alentaa käyttöoikeuteni aiempaan versioon?

Voit vaihtaa nykyisen käyttöoikeutesi mihin tahansa Revu 20:ta vanhempaan versioon viralliseen myynnin päättymispäivään saakka (se on 22 maaliskuuta 2022).

Voinko lisätä lisää asiakaskohtaisia käyttöoikeuksia Revu 2019:ään tai sitä vanhemman version käyttöoikeuteeni?

Voit lisätä asiakaskohtaisia käyttöoikeuksia nykyiseen Revu 2019 -käyttöoikeuteesi tai vanhemman version käyttöoikeuteen viralliseen myynnin päättymispäivään saakka (se on 22 maaliskuuta 2022). Tämän jälkeen uusia asiakaskohtaisia käyttöoikeuksia voi lisätä vain tuettuihin Revu-käyttöoikeuksiin (eli Revu 20 ja uudemmat).

Voinko siirtää Revu 2019:n tai sitä vanhemman version asiakaskohtaisia käyttöoikeuksia myynnin päättymisen jälkeen?

Voit siirtää olemassa olevia asiakaskohtaisia käyttöoikeuksia eri laitteille käyttöiän päättymiseen saakka (21. maaliskuuta 2023).

Mistä tiedän, onko minulla ylläpitotilaus ja/tai olenko oikeutettu maksuttomaan päivitykseen?

Tällä sivulla voit tarkistaa käyttöoikeutesi tilan. Sieltä saat ohjeet koko prosessin suorittamiseen.

Entä jos minulla on vanha tuote, jonka ylläpitosopimus on voimassa käyttöiän päättymisen jälkeenkin?

Voit päivittää tuettuun ohjelmistoversioon maksutta.

Miten voin päivittää nykyisen versioni?
  • Asiakkaat, joilla on ylläpitosopimus, voivat päivittää kyseiset asiakaskohtaiset käyttöoikeudet vakioprosessien mukaisesti.
  • Asiakkaiden, joilla ei ole ylläpitosopimusta, on ostettava maksullinen päivitys tavallisten kanavien kautta: verkkokauppa, puhelintilaus tai ostotilaus.
Jos päätän olla päivittämättä, voinko silti käyttää Revu 2019:ää ja sitä vanhempia versioita?

Käyttöiän päättymisen jälkeen Revun vanhat versiot, joilla on pysyvä käyttöoikeus tai Enterprise-käyttöoikeus, voivat edelleen toimia, mutta Bluebeam ei enää tarjoa teknistä tukea kyseisille versioille eikä voi taata, että ne toimivat ongelmitta.

Käytän tällä hetkellä Bluebeam Drawingsia, mitä vaihtoehtoja minulla on nyt, kun tuote poistetaan käytöstä?
  • Revu for iPad -sovelluksellamme voit helposti tarkastella asiakirjoja ja tehdä niihin merkintöjä sekä tehdä yhteistyötä projektien sidosryhmien kanssa. Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.
  • Myöhemmin tänä vuonna esittelemme joukon uusia pilvipohjaisia ​​ratkaisuja, joiden avulla voit käyttää, merkitä ja suorittaa kokonaisia ​​työnkulkuja liikkeellä ollessasi. Pysy kuulolla päivityksistä ja ilmoituksista!
Koskeeko tämä Studio-palvelimia kaikilla alueilla?

Kyllä.

Vaikuttaako tämä Revu for iPadiin?

Tämä käyttöiän päättymisen aikataulu ei vaikuta iPadin tukeen.

Vaikuttaako tämä Studio Primeen tai Studio Enterpriseen?

Tämä aikataulu ei vaikuta Studio Primen tukeen, mutta Studion käyttö Revun kautta 21. maaliskuuta 2023 jälkeen edellyttää Revu 20:tä tai tätä uudempaa versiota.

Tämä ei vaikuta Studio Enterprisen käyttäjiin, joilla on käytössään vanha Revu-versio, koska he eivät käytä Bluebeamin pilvipohjaisia tuotteita. He voivat edelleen käyttää Studio-toimintoja. Studio Enterprisea pysyvällä käyttöoikeudella tai Enterprise-käyttöoikeudella käyttävät käyttäjät voivat jatkaa käyttöä siihen saakka, kunnes heidän on rekisteröitävä tai rekisteröitävä uudelleen version 2019 tai sitä vanhempien versioidensa asiakaskohtaiset käyttöoikeudet.

Open License -käyttöoikeuden käyttäjät eivät kuitenkaan enää voi jatkaa käyttöä käyttöiän päättymisen jälkeen.
Olen tottunut klassiseen käyttöliittymään Revun vanhemmissa versioissa. Mistä saan lisätietoja uudesta käyttöliittymästä?

Vaikka käyttöliittymä muuttui melkoisesti Revu 2018:n myötä, käyttäjämme ovat huomanneet, että pienellä säätämisellä heidän on itse asiassa helpompi liikkua päivitetyssä käyttöliittymässä nopeampien työnkulkujen ansiosta, koska napsautuksia on vähemmän napsautuksia ja asiakirjoille on enemmän näyttötilaa. Jos tarvitset apua uuteen käyttöliittymään sopeutumiseen, Revu 20 sisältää useita hyödyllisiä opetusohjelmia suoraan sovelluksessa. Lisäksi tukisivustomme sisältää myös hyödyllisiä artikkeleita, jotka auttavat siirtymisessä:

Mitä ostovaihtoehtoja on tarjolla asiakkaille, jotka yrittävät ostaa vanhemman version myynnin päättymisen jälkeen?

22 maaliskuuta 2022 jälkeen ainoa vaihtoehto on päivittää tuettuun Revu-versioon.

Saat lisätietoja tuetuista tuotteista/versioista ja tukitasoista tästä artikkelista.
Jos minun on päivitettävä, kuinka voin selvittää, tukeeko Revu 20 nykyistä käyttöjärjestelmääni?
Jos en päivitä tuettuun Revu-versioon, mitä Studio-istunnoilleni ja -projekteilleni tapahtuu käyttöiän päättymisen jälkeen?

Kaikki Studio-tietoja käsitellään nykyisten tietojen säilytyskäytäntöjemme mukaisesti. Kun istunto on ollut käyttämättä 180 päivää, se poistetaan pysyvästi Bluebeam-palvelimista. Voit milloin tahansa ennen viimeistä tyhjennystä kirjautua sisään Studioon tuetulla Revu-versiolla ja ladata itsellesi talteen kaikki sinne tallentamasi tiedostot.

Studioprojekteja ei koskaan merkitä arkistoitaviksi tai poistettavaksi. Vain projektin omistaja tai käyttäjä, jolla on täydet käyttöoikeudet, voi poistaa ne. Jos projektin omistaja poistaa Studio-projektin, se on palautettavissa jopa 120 päivän ajan. 120 päivän kuluttua projekti poistetaan pysyvästi palvelimelta.

Käytän ulkopuolisen ohjelmiston vanhempaa versiota (esimerkiksi Windows, AutoCAD, Revit, SolidWorks), joka ei ole yhteensopiva Revu 20:n kanssa, joten tarvitsen Revun vanhemman version.

Suosittelemme, että päivität kaikkien ohjelmistopakettien yhteensopiviin versioihin varmistaaksesi, että työnkulkusi ovat täysin tuetut. Jos kuitenkin päätät käyttää Revun vanhempaa versiota, joka on yhteensopiva käyttämiesi vanhempien ohjelmistojen kanssa, muista, että käyttöiän päättymisen jälkeen et voi enää hallita käyttöoikeutta tai käyttää Studiota.

Työskentelen suuryrityksessä. Miten saan selville, kuka omistaa Revu-käyttöoikeuteni tai on sen järjestelmänvalvoja?

Suosittelemme, että otat yhteyttä yrityksen IT-osastoon, koska se on todennäköisesti ohjelmistokäyttöoikeuksien omistaja.

Miten Vu 2017:n ja sitä vanhempien versioiden käyttäjien tulisi toimia?

Studio-yhteistyökumppanit, joilla ei ole Revu-käyttöoikeutta, voivat käyttää Vu-toimintoja ja istuntoja tai projekteja lataamalla Revu 20:n ja suorittamalla ohjelman katselutilassa. Saat lisätietoja katselutilan ja merkintätilan vertailua käsittelevästä artikkelista.

Onko sinulla kysymys, johon ei löydy vastausta näistä usein kysytyistä kysymyksistä? Ota meihin yhteyttä.

Ohjeet

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 ja sitä vanhemmat versiot

Käyttöiän päättyminen

Vanha

Revu 2019 ja sitä vanhemmat versiot lähestyvät käyttöikänsä loppua: Ne poistetaan käytöstä virallisesti 1. maaliskuuta 2023. Lue lisää tärkeistä päivämääristä ja siitä, kuinka voit jatkaa Revun ja Studion käyttöä keskeytyksettä, tutustumalla käyttöiän päättymisen ohjelmamme usein kysyttyihin kysymyksiin.