Käyttöiän päättymisen usein kysytyt kysymykset

• Revu 2019
  • Revu 2018
  • Revu 2017 ja sitä vanhemmat versiot
  • Vu 2017 ja sitä vanhemmat versiot
  • Bluebeam Drawings
Bluebeam siirtyy Revussa käyttöoikeus- ja ylläpitomallista tilausmalliin. Saat lisätietoa Bluebeam-tilausten usein kysytyistä kysymyksistä.

Bluebeam luo parempaa huomista investoimalla uuteen tekniikkaan ja tuoteparannuksiin alan suurimpiin haasteisiin vastaamiseksi. Kun jatkamme investointejamme tulevaisuuteen, meidän täytyy jossain vaiheessa lopettaa vanhojen versioiden tukeminen ja niiden toiminnan takaaminen.

Tästä syystä tiettyjen tuotteidemme tuki päättyy . Alla olevasta taulukosta ja alla olevista usein kysytyistä kysymyksistä saat lisätietoja tästä aloittamastamme käyttöiän päättymisohjelmasta ja siitä, miten tämä vaikuttaa kaltaisiisi käyttäjiin.

Jos käytät tällä hetkellä Revun vanhempaa versiota, voit päivittää käyttöoikeutesi uusimpaan versioon maksutta, jos sinulla on aktiivinen ylläpitosopimus. Voit myös ostaa päivityksen verkkokaupasta, tilaamalla sen puhelimitse tai hankkimalla sen ostotilauksella. Jos haluat pyytää päivitystarjousta, ota meihin yhteyttä.

Käyttöiän päättymisen määritelmät ja päivämäärä

Alla olevan taulukon päivämäärät koskevat seuraavia tuotteita, joiden käyttöikä on päättymässä pian:

Vaihe Kuvaus Päivämäärä
Kehittämisen päättyminen Tämä tarkoittaa sitä, että Bluebeamin tuotekehitys- ja suunnittelutiimit eivät enää julkaise korjauksia ja päivityksiä kyseiselle tuotteelle tietystä päivämäärästä alkaen. Kaikkien tähän käyttöiän päättymisen ohjelmaan kuuluvien tuotteiden kehittäminen on jo päättynyt.
Myynnin päättyminen Tämä tarkoittaa sitä, että Bluebeam lopettaa kyseisen tuotteen/palvelun myynnin tietystä päivämäärästä alkaen eikä enää salli asiakaskohtaisten käyttöoikeuksien lisäämistä tai vanhempiin versioihin siirtymistä.
Tuen päättyminen Bluebeam ei enää tarjoa teknistä tukea kyseisille tuotteille tietyn päivämäärän jälkeen. tai vuosi myynnin päättymisen jälkeen
Käyttöiän päättyminen Studio ja muut pilvipalvelut eivät enää ole tiettyjen käyttäjien käytettävissä tietystä päivämäärästä eteenpäin. Kyseisten tuotteiden pysyviä käyttöoikeuksia ei voi enää siirtää tai rekisteröidä uudelleen. tai vuosi myynnin päättymisen jälkeen
Voit tarkistaa kattavan luettelon tuotteista, joiden käyttöiän päättyminen lähestyy tai joiden käyttöikä on jo päättynyt, Bluebeamin käyttöiän päättymisen tukisivulta.

Käyttöiän päättymisen kysymykset

Miksi Bluebeam toteuttaa tällaisen käyttöiän päättymisen ohjelman?

Bluebeam investoi uuteen infrastruktuuriin ja tekniikkaan tavoitteenaan tarjota täysin pilvi- ja datakeskeinen tuoteportfolio. Kun keskitämme kehitystyötä ja investointeja tulevaisuuden visiomme mukaisesti, emme voi enää tukea tai taata vanhojen versioiden toimivuutta.

Miksi Bluebeam ilmoittaa myynnin päättymisestä, vaikka käyttöiän päättymiseen on vielä ainakin vuosi?

On normaalia, että myynti päättyy ennen käyttöiän päättymistä. Bluebeam tekee tämän varmistaakseen, että se voi täyttää aktiivisten sopimusten mukaiset velvoitteensa, mukaan lukien ylläpitosopimukset ja takuut.

Miten voin päivittää nykyisen versioni?
  • Asiakkaat, joilla on ylläpitosopimus, voivat päivittää kyseiset asiakaskohtaiset käyttöoikeudet vakioprosessien mukaisesti.
  • Asiakkaat, joilla ei ole ylläpitosopimusta, voivat ostaa päivityksen tavallisten kanavien kautta, eli verkkokaupasta, puhelimella ja ostotilauksella. Jos haluat pyytää päivitystarjousta, ota meihin yhteyttä.
Jatkaa Bluebeam tukea Revu 20:lle?

Odotamme jatkavamme Revu 20:n tukemista vuoden 2024 puoliväliin asti. Jos ja kun Revu 20:n käyttöiän päättyminen lähestyy, lähetämme asianmukaiset ilmoitukset vähintään 12 kuukautta etukäteen.

Mistä tiedän, mitä Revu-versiota käytän?

Saat ohjeet käyttämäsi Revu-version tarkistamiseen tästä artikkelista.

Kannattaako minun siirtyä Revu 20:een vai odottaa seuraavaa versiota?

Jos olet uusi asiakas, suosittelemme ottamaan Revu 21:n käyttöön. Sen avulla voit maksimoida tuottavuuden ja hyödyntää tilauspohjaisen työpöytäratkaisumme kaikki edut:

• Merkinnät, Tool Chest ja dokumentit ovat helpommin käytössäsi yhtä lailla kotona, työpaikalla kuin matkallakin.
  • Työskentely on paikasta riippumatonta uusien pilvipohjaisten Bluebeam Cloud -ratkaisujen saumattoman käytön ansiosta.
  • Revu 21, Studio ja Bluebeam Cloud ovat yhdellä tilauksella käytettävissä jopa kolmella laitteella, mikä parantaa joustavuutta.
  • Kertakirjautuminen parantaa suojausta.

Saat lisätietoja Bluebeamin tilauspaketeista napsauttamalla tätä.

Jos olet jo asiakas, suosittelemme päivittämään Revu 21:een. Saat lisätietoja tästä artikkelista.

Jos ostan nyt Revu 20:n tai minulla on se jo, voinko alentaa käyttöoikeuteni aiempaan versioon?

Koska  lähtien Revu 2019 ja sitä varhaisemmat versiot eivät ole enää myynnissä, uudemman version palauttaminen näihin versioihin ei ole enää mahdollista.

Voinko lisätä lisää asiakaskohtaisia käyttöoikeuksia Revu 2019:ään tai sitä vanhemman version käyttöoikeuteeni?

Revu 2019:n ja sitä varhaisempien versioiden myynti päättyy virallisesti . Uusia asiakaskohtaisia käyttöoikeuksia voi nyt lisätä vain tuettuihin Revu-käyttöoikeuksiin (eli Revu 20 tai Revu 21).

Voinko siirtää Revu 2019:n tai sitä vanhemman version asiakaskohtaisia käyttöoikeuksia myynnin päättymisen jälkeen?

Voit siirtää olemassa olevia asiakaskohtaisia käyttöoikeuksia eri laitteille käyttöiän päättymiseen saakka ().

Entä jos minulla on vanha tuote, jonka ylläpitosopimus on voimassa käyttöiän päättymisen jälkeenkin?

Voit päivittää tuettuun ohjelmistoversioon maksutta.

Jos päätän olla päivittämättä, voinko silti käyttää Revu 2019:ää ja sitä vanhempia versioita?

Käyttöiän päättymisen jälkeen Revun vanhat versiot, joilla on pysyvä Perpetual- tai Enterprise-käyttöoikeus, voivat edelleen toimia, mutta Bluebeam ei voi taata, että ne toimivat ongelmitta. Kyseisille versioille ei ole enää saatavilla teknistä tukea eikä niillä voi käyttää Studio-toimintoja.

Lopetetaanko Studion toiminnot?

Ei. Itse asiassa Bluebeam investoi Studion päivitettyyn erittäin laadukkaaseen alustaan, joka tarjoaa käyttäjillemme paljon luotettavamman ympäristön. Valitettavasti alkuperäinen alusta, joka on uskollisesti palvellut Studio-käyttäjiämme aiemmin, ei voi jatkaa kasvuaan ja samalla tarjota käyttäjillemme tarvittavaa luotettavuutta sekä toimivuutta. Siksi se poistetaan käytöstä . Se korvataan uudella Studio-alustalla, joka integroidaan Revu 20:een ja tuleviin versioihin.

Käytän tällä hetkellä Bluebeam Drawingsia, mitä vaihtoehtoja minulla on nyt, kun tuote poistetaan käytöstä?
  • Revu for iPad -sovelluksellamme voit helposti tarkastella asiakirjoja ja tehdä niihin merkintöjä sekä tehdä yhteistyötä projektien sidosryhmien kanssa. Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.
  • Kokeile Bluebeam Cloudia. Se on uusi tilauspohjainen selain-/mobiiliratkaisu, jonka avulla piirustukset, merkinnät ja kommentit ovat käytettävissä verkkoselaimella ja iOS-sovelluksella. Voit rekisteröityä maksuttomaan kokeiluun napsauttamalla tätä.
Koskeeko tämä Studio-palvelimia kaikilla alueilla?

Kyllä.

Vaikuttaako tämä Revu for iPadiin?

Tämä käyttöiän päättymisen aikataulu ei vaikuta iPadin tukeen.

Vaikuttaako tämä Studio Primeen tai Studio Enterpriseen?

Tämä käyttöiän päättymisen aikataulu ei vaikuta Studio Primen tukeen. Studion käyttöön Revun kautta vaaditaan kuitenkin Revu 20 tai uudempi versio jälkeen.

Tämä ei vaikuta Studio Enterprisen käyttäjiin, joilla on käytössään vanha Revu-versio, koska he eivät käytä Bluebeamin pilvipohjaisia tuotteita. He voivat edelleen käyttää Studio-toimintoja. Studio Enterprisea pysyvällä käyttöoikeudella tai Enterprise-käyttöoikeudella käyttävät käyttäjät voivat jatkaa käyttöä siihen saakka, kunnes heidän on rekisteröitävä tai rekisteröitävä uudelleen version 2019 tai sitä vanhempien versioidensa asiakaskohtaiset käyttöoikeudet.

Kaikkien, jotka käyttävät Open License -käyttöoikeutta, on kuitenkin päivitettävä Revu 20:een tai uudempaan versioon, jotta he voivat jatkaa käyttöä käyttöiän päättymisen jälkeen.
Olen tottunut klassiseen käyttöliittymään Revun vanhemmissa versioissa. Mistä saan lisätietoja uudesta käyttöliittymästä?

Vaikka käyttöliittymä muuttui melkoisesti Revu 2018:n myötä, käyttäjämme ovat huomanneet, että pienellä säätämisellä heidän on itse asiassa helpompi liikkua päivitetyssä käyttöliittymässä nopeampien työnkulkujen ansiosta, koska napsautuksia on vähemmän napsautuksia ja asiakirjoille on enemmän näyttötilaa. Jos tarvitset apua uuteen käyttöliittymään sopeutumiseen, Revu 20 sisältää useita hyödyllisiä opetusohjelmia suoraan sovelluksessa. Lisäksi tukisivustomme sisältää myös hyödyllisiä artikkeleita, jotka auttavat siirtymisessä:

Mitä ostovaihtoehtoja on tarjolla asiakkaille, jotka yrittävät ostaa vanhemman version myynnin päättymisen jälkeen?

jälkeen ainoa vaihtoehto on päivittää tuettuun Revu-versioon.

Saat lisätietoja tuetuista tuotteista/versioista ja tukitasoista tästä artikkelista.
Jos minun on päivitettävä, kuinka voin selvittää, tukeeko Revu 21 nykyistä käyttöjärjestelmääni?
Jos en päivitä tuettuun Revu-versioon, mitä Studio-istunnoilleni ja -projekteilleni tapahtuu käyttöiän päättymisen jälkeen?

Kaikki Studio-tietoja käsitellään nykyisten tietojen säilytyskäytäntöjemme mukaisesti. Kun istunto on ollut käyttämättä 180 päivää, se poistetaan pysyvästi Bluebeam-palvelimista. Voit milloin tahansa ennen viimeistä tyhjennystä kirjautua sisään Studioon tuetulla Revu-versiolla ja ladata itsellesi talteen kaikki sinne tallentamasi tiedostot.

Studioprojekteja ei koskaan merkitä arkistoitaviksi tai poistettavaksi. Vain projektin omistaja tai käyttäjä, jolla on täydet käyttöoikeudet, voi poistaa ne. Jos projektin omistaja poistaa Studio-projektin, se on palautettavissa jopa 120 päivän ajan. 120 päivän kuluttua projekti poistetaan pysyvästi palvelimelta.

Käytän kolmannen osapuolen ohjelmiston vanhempaa versiota (esimerkiksi Windows, AutoCAD, Revit, SolidWorks), joka ei ole yhteensopiva Revu 21:n kanssa, joten tarvitsen Revun vanhemman version.

Suosittelemme, että päivität kaikkien ohjelmistopakettien yhteensopiviin versioihin varmistaaksesi, että työnkulkusi ovat täysin tuetut. Jos kuitenkin päätät käyttää Revun vanhempaa versiota, joka on yhteensopiva käyttämiesi vanhempien ohjelmistojen kanssa, muista, että käyttöiän päättymisen jälkeen et voi enää hallita käyttöoikeutta tai käyttää Studiota.

Työskentelen suuryrityksessä. Miten saan selville, kuka omistaa Revu-käyttöoikeuteni tai on sen järjestelmänvalvoja?

Suosittelemme, että otat yhteyttä yrityksen IT-osastoon, koska se on todennäköisesti ohjelmistokäyttöoikeuksien omistaja.

Miten Vu 2017:n ja sitä vanhempien versioiden käyttäjien tulisi toimia?

Studio-yhteistyökumppanit, joilla ei ole Revu-käyttöoikeutta, voivat käyttää Vu-toimintoja ja istuntoja tai projekteja lataamalla Revu 20:n ja suorittamalla ohjelman katselutilassa. Saat lisätietoja katselutilan ja merkintätilan vertailua käsittelevästä artikkelista.

Onko sinulla kysymys, johon ei löydy vastausta näistä usein kysytyistä kysymyksistä? Ota meihin yhteyttä.

Ohjeet

ILMOITUKSET

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 ja sitä vanhemmat versiot

Piirustukset

Käyttöiän päättyminen

Vanha

Asennus

Lue käyttöiän päättymisen usein kysytyistä kysymyksistä lisätietoja tärkeistä käyttöiän päättymiseen liittyvistä päivämääristä ja siitä, miten voit jatkaa Revun ja Studion käyttöä keskeytyksettä.