Rekisteröintivirhe: sallittujen asennusten määrä on ylitetty

Yhteenveto

Mitä tulisi tehdä, jos saan viestin Sallittujen asennusten määrä on ylitetty, kun yritän rekisteröidä ohjelmistoa.

Tuotteet, joita tämä koskee

Bluebeam® Revu®

Ongelma

Kun yritän rekisteröidä Revua, saan seuraavan virheviestin:

Sallittujen asennusten määrä on ylitetty

Ratkaisu

Tämä tarkoittaa, että sarjanumero ja tuotetunnus täsmäävät asennettuun ohjelmistoversioon, mutta käyttöoikeuden sallima määrä rekisteröintejä on ylitetty. Sinun on vapautettava käyttöoikeus poistamalla Bluebeam-asennus toiselta tietokoneelta tai pyydettävä neuvoa käyttöoikeus- ja rekisteröintituesta. Rekisteröintivirhe voi myös johtua seuraavista syistä:

• Revu-käyttöoikeutesi on päivitetty hiljattain, mutta yrität rekisteröidä vanhaa versiota. Tässä tapauksessa etsi uudempi käyttöoikeustodistus, jonka olet saanut osoitteesta registration@bluebeam.com, tai ota yhteys järjestelmänvalvojaan.
  • Tietokoneesi on kaatunut, ja yrität asentaa ja rekisteröidä Revua toiselle tietokoneelle. Noudata ohjeita kohdassa Tietokoneeni kaatui, ja Revu on asennettava uudelleen.